Στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση ολόκληρη η μεταφρασμένη πρόταση των θεσμών

Ζητά να το διαβάσουν όλοι οι πολίτες πριν ψηφίσουν

Στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση ολόκληρη η μεταφρασμένη πρόταση των θεσμών
Στη δημοσιότητα έδωσε ολόκληρη την πρόταση των θεσμών η Κυβέρνηση πριν από λίγο, μεταφρασμένη επίσημα από το Υπουργείο Εξωτερικών.

«Τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε τη διενέργεια δημοψηφίσματος ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για την υπογραφή ή όχι των μέτρων που πρότειναν οι θεσμοί. Την Κυριακή ο ελληνικός λαός καλείται με δημοψήφισμα να εγκρίνει ή όχι τις μεταρρυθμίσεις και τις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα πρέπει να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση. Για να το πράξει αυτό θα πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος για το περιεχόμενο των προτάσεων αυτών» υποστηρίζει η Κυβέρνη��η στη σχετική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση της Κυβέρνησης αναφέρεται ακόμα:

«Δεν θα πρέπει να υπάρξει ούτε ένας Έλληνας που θα βρεθεί μπροστά στην κάλπη, χωρίς να έχει διαβάσει προσεκτικά το κείμενο των προτάσεων των θεσμών. Για το λόγο αυτό δίνουμε στη δημοσιότητα την πλήρη πρόταση που παρέδωσαν οι θεσμοί στην Ελληνική Κυβέρνηση (επίσημη μετάφραση από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών)».

Διαβάστε ολόκληρη την πρόταση των θεσμών στην κυβέρνηση εδώ:

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.docΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.doc
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top