Εδώ ο κόσμος καίγεται και ….διορίζουν τον σύντροφο της Δούρου διευθύνοντα σύμβουλο στην ΕΥΔΑΠ

Δείτε ποιος είναι ο Γιάννης Μπενίσης που παίρνει θέση εν μέσω σφοδρής κρίσης

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ….διορίζουν τον σύντροφο της Δούρου διευθύνοντα σύμβουλο στην ΕΥΔΑΠ

​Νέο περιστατικό οικογενειοκρατίας στην κυβέρνηση, την ώρα μάλιστα που όλα έχουν παγώσει στην χώρα, μετά την απόφαση για δημοψήφισμα και επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων που έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση και ανησυχία στον ελληνικό λαό.

Ποιος… διορίζεται και που;

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ ορίζεται ο Ιωάννης Μπενίσης, επίσημος σύντροφος με σύμφωνο συμβίωσης, της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου.

Μετά την πληθώρα διορισμών σε δημόσιες θέσεις συγγενικών προσώπων στελεχών της συγκυβέρνησης, η νέα αυτή τοποθέτηση -και μάλιστα εν μέσω κρίσης με τους εταίρους- έρχεται για να ταράξει τα… νερά.

Ο εδώ και τριάμισι χρόνια σύντροφος της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, επελέγη από τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ, για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας. Ο Γιάννης Μπενίσης, ο οποίος είναι μαθηματικός και έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον χώρο των φωτοβολταϊκών, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα αρθογραφεί στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ».

Η απερχόμενη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έχει απορρίψει το αίτημα του υπουργείου Οικονομικών για μεταφορά ποσού της τάξης των 150 εκατ. ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα ύψους 230 εκατ. ευρώ. Συνεπώς, έχει ενδιαφέρον, εάν η νέα διοίκηση θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα, κατά τα πρότυπα της Ρένας Δούρου και της περιφέρειας Αττικής.

Ο Ιωάννης Μπενίσης, καλείται να παραστεί αύριο το απόγευμα στην επιτροπή των δημοσίων οργανισμών και τραπεζών της Βουλής, προκειμένου να εγκριθεί ο διορισμός του στην ΕΥΔΑΠ.

proedros-vouli.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top