Από την πίσω πόρτα έφυγαν οι υπουργοί μετά το υπουργικό συμβούλιο

Ούτε μια δήλωση δεν έκαναν για τον ελληνικό λαό που αγωνία

Από την πίσω πόρτα έφυγαν οι υπουργοί μετά το υπουργικό συμβούλιο

​Η χθεσινή νύχτα ήταν δύσκολη για όλους, κυβέρνηση και πολίτες, καθώς μετά την απόφαση για επιβολή capital controls στις ελληνικές τράπεζες οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και κανείς δεν μπορεί αν προβλέψει τι θα συμβεί αν η χώρα βρεθεί σε αχαρτογράφητα νερά.

Αυτές τις προβλέψεις, αλλά και τυχόν ερωτήματα των δημοσιογράφων που δεν θα μπορούσαν να απαντήσουν θέλησαν να αποφύγουν χθες οι υπουργοί, οι οποίοι έδειξαν με τον… δικό τους τρόπο ότι έχουν συναίσθηση της ευθύνης των αποφάσεών τους και έτσι έφυγαν από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το υπουργικό από την πίσω πόρτα.

Μέχρι και ο λαλίστατος, κατά τα άλλα υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, ο οποίος έφυγε τελευταίος από το Μαξίμου, δεν θέλησε να γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους.

Αρκετοί ήταν επίσης εκείνοι που έφυγαν από την κεντρική πόρτα, αλλά με αυτοκίνητο, χωρίς να κάνουν δηλώσεις, ενώ ο μοναδικός που δεν… φοβήθηκε τους δημοσιογράφους, ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος και αποχώρησε από την κεντρική πόρτα πεζός και κάνοντας δηλώσεις.

«Οι δανειστές ασκούν ακόμη ��εγαλύτερη πίεση προσπαθούν να ματαιώσουν το δημοψήφισμα. Το δημοψήφισμα είναι τρόπος διαπραγμάτευσης και όχι τρόπος για να φύγουμε από το ευρώ», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top