Ο Γιούνκερ έριξε «πόρτα» στον Τσίπρα: Αρνήθηκε τηλεφώνημα του Έλληνα Πρωθυπουργού!

Το Μαξίμου διαψεύδει το δημοσίευμα και κάνει λόγο για παραφιλολογία

Ο Γιούνκερ έριξε «πόρτα» στον Τσίπρα: Αρνήθηκε τηλεφώνημα του Έλληνα Πρωθυπουργού!

​«Μούτρα» στον Αλέξη Τσίπρα κρατά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του «Reuters» αρνήθηκε να απαντήσει σε τηλεφώνημα που του έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το πρακτορείο που επικαλείται ανώτερο αξιωματούχο, ο Πρόεδρος της Κοσιμιόν έριξε «πόρτα» στον Αλέξη Τσίπρα, επειδή δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις και τις προτάσεις που η ελληνική κυβέρνηση υποσχέθηκε να παραδώσει στους Θεσμούς.

2305759.jpg
«Ο έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία για τις 11 το πρωί του Σαββάτου (12 ώρα Ελλάδας), αλλά ο Γιούνκερ αρνήθηκε επειδή δεν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις και οι προτάσεις, τις οποίες η ελληνική πλευρά υποσχέθηκε την Τετάρτη ότι θα στείλει την Πέμπτη δεν έχουν φτάσει ακόμη.Δεν έχει υπάρξει καμία νέα εξέλιξη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε. Γνωρίζουμε πως εν μέρει πρόκειται για θέατρο, ωστόσο, δεν χρειάζεται να συμμετάσχουμε σε κάθε πράξη του δράματος» ανέφερε στο Reuters ο αξιωματούχος.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός επρόκειτο να επιστρέψει στις Βρυξέλλες την Παρασκευή για νέες συζητήσεις, ωστόσο, αυτό δεν συνέβη.

Αντ' αυτού, ο Έλληνας πρωθυπουργός,απέρριψε τους «παράλογους» όρους που πρότειναν οι δανειστές, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ελληνική Βουλή και καθυστέρησε να πληρώσει τη δόση στο ΔΝΤ.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ:

Την ίδια ώρα, το Μέγαρ�� Μαξίμου διαψεύδει την είδηση του Reuters κάνοντας λόγο για παραφιλολογία:

«"Η παραφιλολογία συνεχίζεται. Μετά την πρόταση των θεσμών, που ποτέ δεν δόθηκε στην Ελλάδα -αλλά δημοσιεύθηκε στον Τύπο!...-, σήμερα αξιωματούχος ανακάλυψε αναπάντητες κλήσεις".Η ελληνική πρόταση παραμένει στο τραπέζι, αναμένουμε τα σχόλια των θεσμών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top