Θεοδωράκης: Κόψαμε τις επαφές με την Μέρκελ, από τότε, που άρχισε τα φιλιά με τον Τσίπρα

"Να είστε πιο προσεκτικοί, γιατί μπορεί να μας παρακαλάτε να ψηφίσουμε 3 μνημόνιο"

Θεοδωράκης: Κόψαμε τις επαφές με την Μέρκελ, από τότε, που άρχισε τα φιλιά με τον Τσίπρα

Απαντώντας στο σχόλιο του κ.Τσίπρα ότι το ορόσημο της 14ης Ιουνίου, δεν του το έθεσε ούτε η κυρία Μέρκελ και το θέτει, ο πρόεδρος του Ποταμιού, ξεκίνησε τη δευτερολογία του, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Με την κυρία Μέρκελ έχουμε διακόψει τις επαφές μας, γιατί αισθανόμαστε προδομένοι μετά τις τόσες αγκαλιές και τα φιλιά με τον Αλέξη Τσίπρα» εί��ε με νόημα ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι την πληροφορία ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία αποτελεί ορόσημο, την έχει από τους Γάλλους σοσιαλιστές και από τον ίδιο τον κ. Νίκο Παππά, τον οποίο συνάντησε νωρίτερα στην Βουλή.

Αν και όπως ξεκαθάρισε ο κ.Θεοδωράκης, συνήθως δεν αποκαλύπτει τις πηγές του, αναγκάστηκε να το κάνει γιατί αμφισβητήθηκε με αυτόν τον τρόπο, ζητώντας να μεταφέρουν την απάντησή του στον κ.Τσίπρα, που δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα.

Ο κ.Θεοδωράκης διεμήνυσε ότι «το Ποτάμι δεν είναι παραπόταμος κανενός, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ. Έχουμε τη δική μας ροή».

Κάλεσε την κυβέρνηση να είναι πιο προσεκτική, όταν απευθύνεται στο Ποτάμι, γιατί «εμείς δεν ψηφίσαμε μνημόνια. Τα ψήφισαν νυν συνεργάτες του κ. Τσίπρα...», και γιατί με την πορεία που έχετε πάρει, «μπορεί ίσως κάποια στιγμή να μας παρακαλάτε ,για να ψηφίσουμε τρίτο μνημόνιο, όπως θα το έχετε ονομάσει ...συμβόλαιο ανάπτυξης ή ό,τι άλλο».

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top