Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση-Η χώρα δεν κινδυνεύει-Ελάτε όλοι μαζί μας

"Πρέπει να υπάρξει εθνική γραμμή για την σωτηρία της χώρας"

Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση-Η χώρα δεν κινδυνεύει-Ελάτε όλοι μαζί μας

Σε πολύ υψηλούς τόνους διεξήχθη η ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου στην Βουλή, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ.Καμμένος, αφού έκανε λόγο για «ιστορική μέρα», διεμήνυσε πως το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση και την πρόταση της, χωρίς ωστόσο να ξεχνά τα όρια του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε όλους τους βουλευτές, από όλα τα κόμματα να σκεφτούν ο καθένας ξεχωριστά την εθνική ευθύνη, που έχει, και να εκφράσει ανοιχτά αν συμφωνεί ή όχι με την πρόταση των εταίρων.

«Πρέπει να υπάρξει εθνική γραμμή για την σωτηρία της χώρας, που θα βάλει τέλος στην εξαθλίωση, τις εντολές και την λιτότητα» πρόσθεσε .

«Ή θα προχωρήσει η πρόταση της κυβέρνησης ή ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που θα έχουν δυναμιτίσει την προσπάθεια διαπραγμάτευσης και διαλόγου» είπε με νόημα, εξαπολύοντας επίθεση στην προηγούμενη κυβέρνηση ότι, διαπραγματευόταν μεταξύ άλλων για να «εγκαταλειφτούν τα νησιά , που έχουν λιγότερους από 2000 κατοίκους!».

«Τα νησιά ξέρουν ποιοι τους στηρίζουν» τόνισε ο κ.Καμμένος.

Αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να μην πλη��ώσει σήμερα την δόση του ΔΝΤ, ο κ.Καμμένος διαβεβαίωσε πως η χώρα δεν κινδυνεύει.

Τέλος, κάλεσε όλους τους βουλευτές να συστρατευθούν με την κυβέρνηση σε αυτή την διαπραγμάτευση.

Δείτε επίσης:

Καμμένος σε Γεωργιάδη: «στα τέσσερα εσείς»!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top