Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ: Για τσίρκο, τραμπάλες και παιχνίδια κατηγορεί την κυβέρνηση

Ανακοίνωση από την Χαριλάου Τρικούπη

Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ: Για τσίρκο, τραμπάλες και παιχνίδια κατηγορεί την κυβέρνηση

​Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στην Βουλή.

Στο μεταξύ από την Χαριλάου Τρικούπη εκδόθηκε νέα ανακοίνωση με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της Αθήνας και των εταίρων, με το ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί την κυβέρνηση πως... «έχει ήδη κρεμάσει την χώρα στο χείλος του γκρεμού» και «παίζει τραμπάλα στο θέμα του εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ».

«Ας ελπίσουμε να γλιτώσουμε το τσίρκο, αν και τα άγρια θηρία των αγορών έχουν ήδη πάρει θέση» καταλήγει στην ανακοίνωση του, το ΠΑΣΟΚ.

Όλη η ανακοίνωση:

«Πέρασε ακόμη μια εβδομάδα με την κυβέρνηση - αιώρα να μην μπορεί να ισορροπήσει. Πηγαίνει συνεχώς πίσω - μπρος νομίζοντας ότι προχωρά, ενώ οπισθοχωρεί, βλάπτοντας βαθειά την οικονομία.

Διατείνεται (γαλλιστί πλέον) ότι με το πηγαινέλα ζαλίζει την ΕΕ και το ΔΝΤ, ενώ στην πραγματικότητα θέλει απλώς να αποκοιμίσει τα παραπλανημένα στελέχη της.

Φαντασιώνεται ότι παίζει παιχνίδια συσχετισμών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ έχει ήδη κρεμάσει τη ��ώρα στο χείλος του γκρεμού, ευχόμενη ενδόμυχα αυτοί που κατηγορεί - ΕΕ και ΔΝΤ - να απλώσουν την τελευταία στιγμή δίχτυ προστασίας.

Δίπλα στην κούνια κάποιοι παίζουν τραμπάλα, με τη θέση του εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ, θεωρώντας ότι αποτελεί κομματικό λάφυρο.

Παραδίπλα οι κκ. Τσίπρας και Βαρουφάκης παίζουν το δικό τους μπρα ντε φερ σε βάρος της σοβαρότητας της χώρας.

Ενώ η κοινωνία αγωνία, η κυβέρνηση έχει στήσει ένα κανονικό λούνα παρκ.

Ας ελπίσουμε να γλιτώσουμε το τσίρκο, αν και τα άγρια θηρία των αγορών έχουν ήδη πάρει θέση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top