Ο Κουτσούμπας αποκαλύπτει: Τι είπα με τον Αλέξη Τσίπρα στο αεροπλάνο

Τι λέει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κουτσούμπας αποκαλύπτει: Τι είπα με τον Αλέξη Τσίπρα στο αεροπλάνο
Μπορεί η φωτογραφία των δυο τους στο αεροπλάνο να έδειχνε ότι πρόκειται για δύο ξένους που δεν ανταλλάζουν ούτε κουβέντα, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάθε άλλο παρά απέφυγαν ο ένας τον άλλο.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ αποκάλυψε –μιλώντας στον Βήμα FM- ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είχαν μια σύντομη συνομιλία: «Για τι να μιλήσουμε; Γεια χαρά και καλησπέρα… Με ρώτησε γιατί έχει ο λαιμός μου αυτή τη βραχνάδα, γιατί με έχει ακούσει στην τηλεόραση και βραχνιάζω όταν μιλάω. Με ρώτησε τι ώρα αρχίζουμε τη συγκέντρωση στο «Βελλίδειο» και τον ρώτησα εγώ για τη δική του. Μου είπε ότι θα καθυστερήσουν λίγο για να έλθει ο κόσμος… Αυτά. Τα κλασικά».

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποκλείοντας το εκ νέου: «Εμείς πιστεύουμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του κοροϊδεύει ή -τέλος πάντων- το κάνει για προεκλογικούς λόγους, χωρίς να έχει συνείδηση τι θα αντιμετωπίσει αύριο. Τέτοιο αναξιόπιστο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του! Όποιος ζητάει χάρη και ανοχή, έχει τη φωλιά του λερωμένη». Παράλληλα, δεν απέκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές με αυτοδυναμία.

Ο ίδιος, πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το ΚΚΕ να στηρίξει κάποια από τα νομοσχέδια μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε πει ότι αν έλθει ένας νόμος φιλολαϊκός, όποιος και αν είναι στην κυβέρνηση, θα τον ψηφίσουμε αν είναι όντως φιλολαϊκός και όχι μαϊμού». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top