Σ. Βούλτεψη: «Στην Αυγή διάβασα ότι αν πάμε σε εκλογές αυτό θα σημαίνει πιστωτικό γεγονός»

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών της έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος

Σ. Βούλτεψη: «Στην Αυγή διάβασα ότι αν πάμε σε εκλογές αυτό θα σημαίνει πιστωτικό γεγονός»

​Διευκρινίσεις για τη δήλωσή της ότι αν πάμε σε εκλογές, αυτό θα σημαίνει πιστωτικό γεγονός, έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, παρεμβαίνοντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Διαπιστώνω ότι η κα Βαλαβάνη αποφάσισε να λάβει ενεργό μέρος στην εκστρατεία ψεύδους και διαστρέβλωσης που διεξάγεται αυτόν τον καιρό γιατί μεταφέρει μισά και αποσπασματικά, όσα είπα, κάτι το οποίο έγινε όλες αυτές τις μέρες», είπε η κα Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Αυτό το οποίο είπα εγώ το είπε ο Moody’s. Εγώ το είχα διαβάσει στην Αυγή και στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και αυτό είχε γραφεί στην Αυγή και στο Κόκκινο την Παρασκευή. Αλλά εδώ τη Δευτέρα εσείσθη ο κόσμος που το είπα εγώ. Προφανώς την Παρασκευή είχαν πάει όλοι στα μπουζούκια στην χώρα, και οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, εκτός εάν μιλάμε για έναν στρουθοκαμηλισμό που λέει ότι αν δεν το πούμε δεν το έχει πει ο Moody’s ή η Αυγή».

Φανερά εκνευρισμένη ζήτησε μάλιστα από τους δημοσιογράφους να είναι περισσότερο διαβασμένοι και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υιοθέτησε αυτό που είπε ο Moody’s.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top