Δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γιούνκερ-Νέα επίθεση στην κυβέρνηση

Κατηγορούν τον πρωθυπουργό για “προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου"

Δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γιούνκερ-Νέα επίθεση στην κυβέρνηση

​Την έντονη δυσφορία της Κουμουνδούρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τις οποίες, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση και ασκούσε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασαν ότι είναι κατανοητό γιατί οι υποστηρικτές των μνημονιακών πολιτικών σε Ελλάδα και Ευρώπη αλληλοϋποστηρίζονται, τονίζοντας ωστόσο ��ως η πλειοψηφία των ευρωπαϊκών λαών και των Ευρωπαίων αξιωματούχων στέκονται με σεβασμό απέναντι στις διαθέσεις του ελληνικού λαού και μάλιστα θέτουν και ζήτημα επαναπροσδιορισμού των κυρίαρχων πολιτικών στην Ευρώπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα διλήμματα που θέτει εν όψει των ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την επαναφορά στο προσκήνιο του όρου Grexit.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το 2011 ο κ. Σαμαράς αποκαλούσε “προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου" που "προκαλεί πανικό στην αγορά" τα περί δήθεν χρεοκοπίας της Ελλάδας»

«Το 2014, το κυβερνητικό επιτελείο καταφεύγει σε χειρότερη εκστρατεία τρομοκράτησης και εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της στην ελληνική οικονομία» πρόσθεσε.

«Ειλικρινά θεωρούν ότι με τέτοια φτηνή επιχειρηματολογία και λάσπη θα καταφέρουν να παραμείνουν στην εξουσία;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top