Μεγάλο πατιρντί με γύπες: Κόντεψε να εκραγεί ο Τζαμτζής, έσκασε στα γέλια ο Στρατούλης

Πρώτη δημοσίευση: 01/12/2014, 11:37

Μεγάλο πατιρντί με γύπες: Κόντεψε να εκραγεί ο Τζαμτζής, έσκασε στα γέλια ο Στρατούλης

Το «έλα να δεις» έγινε πρωτομηνιά στην πρωινή εκπομπή του Mega, όταν η κουβέντα πήγε στις επαφές της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ξένους επενδυτές και τραπεζίτες στο Λονδίνο.

Τα αίματα άναψαν όταν ο δημοσιογράφος Δ.Καμπουράκης απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Στρατούλη τον ρώτησε «τι ζητάτε εσείς... Αριστεροί άνθρωποι με τους γύπες στο City;».

«Εσάς τι σας πειράζει;» απάντησε ο κ.Στρατούλης, «βγάζοντας» τον κ.Τζαμτζή έξω από τα ρούχα του.

«Σοβαρά μιλάτε; κοροϊδεύετε τον κόσμο; φτύνετε τον κόσμο στα μούτρα… Δεν ντρέπεστε λίγο να λέτε ότι είστε Αριστεροί και να πηγαίνετε να συνδιαλέγεστε με τους γύπες της Morgan Stanley! Έλεος» είπε ο κ.Τζαμτζής με τον κ.Στρατούλη να σκάει στα γέλια

«Η ΝΔ είναι σε παραλήρημα. Πριν προσπαθούσατε να μας πείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φόβητρο και το σκιάχτρο των αγορών και τώρα μας λέτε ότι είμαστε με τις αγορές και τα funds, συννενοηθείτε» ανταπάντησε ο κ.Στρατούλης.

Νωρίτερα, ο κ.Τζαμτζής εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ενδεχόμενα νέα μέτρα που θα απαιτηθούν από την τρόικα δεν θα ψηφιστούν από την βουλή.

«Θεωρώ ότι δεν θα περάσουν τέτοια μέτρα. Συζητούμε με τους συναδέλφ��υς. Θέλουμε να προχωρήσουμε και θέλουμε πάνω από όλα, επιτέλους, η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη της και να τηρήσει τον λόγο της», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Παράλληλα, έδωσε διευκρινίσεις για την δήλωσή που έκανε προ ημερών περί "κλεφτών και απατεώνων στο ΠΑΣΟΚ".

«Δεν έβρισα. Δικαιολόγησα ένα πράγμα. Είπα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έπεσε στο 5% επειδή ψήφισε το μνημόνιο, αλλά επειδή κάποια στελέχη του είχαν κλέψει και αυτά πηγαίνουν και στην δικαιοσύνη. Δεν συμπλήρωσα ότι πολλοί από αυτούς πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και βρίσκουν φωλιά εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top