Μελάς: Δεν είμαι ο μόνος στους ΑΝΕΛ που σκέφτεται να ψηφίσει Πρόεδρο

«Πάρε πίσω όσα είπες για εμένα» λέει στον Καμμένο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παναγιώτης Μελάς μετά τις αιχμ��ς που άφησε ο Πάνος Καμμένος για τον ίδιο.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στα Παραπολιτικα FM, κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος να πάρει πίσω όσα είπε περί «βρώμικων μαξιλαριών της κυβέρνησης»: «Να πάρει πίσω αυτές τις εκφράσεις είναι απαράδεκτες. Δεν επιτρέπονται να λέγονται. Στους ΑΝΕΛ, μπήκα για να το καλό του λαού. Ούτε για καρέκλα, ούτε για τίποτα άλλο. Είμαι αντιμνημονιακός. Ό,τι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, το καταψηφίζω».

Ο κ. Μελάς, μάλιστα, έριξε λάδι στη φωτιά, τονίζοντας ότι δεν είναι ο μόνος βουλευτής των ΑΝΕΛ που σκέφτεται να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Είχα κάνει μια τέτοια συζήτηση με κάποιους βουλευτές στη Βουλή. Δεν ξέρω τελικά τι θα πράξουν». Ο ίδιος, πάντως, τόνισε ότι οι πιθανότητες για να στηρίξει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μοιρασμένες.

O κ. Μελάς μίλησε και στον Σκάι, όπου αναρωτήθηκε εάν θα είναι καλό για τη χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές: «Εγώ λειτούργησα για το καλό του ελληνικού λαού. Θέλω να μελετήσω την όλη κατάσταση. Εάν το καλύτερο είναι να ψηφιστεί πρόεδρος και να μην πάμε σε εκλογές ή να μην ψηφιστεί και να πάμε σε εκλογές. Εγώ το μνημόνιο το καταψήφισα. Ποιος μου εγγυάται σήμερα ότι η πορεία του ελληνικού λαού θα είναι καλύτερη με τη σημερινή κυβέρνηση από ό,τι με μια άλλη;». Παράλληλα, ο κ. Μελάς έκανε μια δήλωση όλο νόημα, τονίζοντας ότι οι αρχές της ΝΔ είναι μέσα του: «Οι αρχές και η αξίες της ΝΔ είναι μέσα μου. Όμως άλλο οι αρχές και οι αξίες και άλλο η μνημονιακή πολιτική».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξάλλου, αναμένεται το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήν��ν στο ΣΕΦ που ξεκινά αύριο καθώς οι ΑΝΕΛ δείχνουν να βρίσκονται ενώπιον εσωκομματικής κρίσης, με τον Πάνο Καμμένο να έχει προειδοποιήσει για «αποκεφαλισμούς».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top