«Ναι» στην άρση ασυλίας Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου

Με κοντό παντελονάκι, φανέλα και τατουάζ εμφανίστηκε στην Επιτροπή

«Ναι» στην άρση ασυλίας Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου
Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για την «υπόθεση Μπαλτάκου» αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προς την Ολομέλεια.

Ο πρόεδρος Χρήστος Μαρκογιαννάκης και τα επτά μέλη της Επιτροπής βρέθηκαν σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού για να πάρουν κατάθεση αναφορικά με την παράνομη βιντεοσκόπηση της συνομιλίας του με τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Ο κ. Κασιδιάρης ήταν προκλητικός και επιθετικός, ενώ δεν άφησε την Επιτροπή να μπει στην ουσία της υπόθεσης με αποτέλεσμα η συνάντησή τους να διαρκέσει μόλις 10 λεπτά.

«Τι έχετε να πείτε για την κατηγορία;» ρώτησε τον προφυλακισμένο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. «Η κράτησή μας, των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είναι αντισυνταγματική και παράνομη. Μου φαίνεται ότι έρχεστε εδώ για να εγκλιματιστείτε στο περιβάλλον των φυλακών» απάντησε ο κ. Κασιδιάρης.

Όπως τόνισε μετά τη συνάντηση μέλος της Επιτροπής, «ο κ. Κασιδιάρης ήταν προκλητικός και θρασύς, ήταν οχετός περιφρονητικών σχολίων. Εκείνο, όμως, που μας σόκαρε πολύ ήταν η εμφάνιση του. Μας παρουσιάστηκε με κοντό παντελονάκι και φανελάκι, ήταν γεμάτος τατουάζ ενώ στο μπράτσο του ήταν χαραγμένος ο αγκυλωτός σταυρός, σήμα κατατεθέν των Ες –Ες».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επέτρεψε να του γίνει μόλις μία ερώτηση, από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση για το αν αποδέχεται την κατηγορία. Ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ απέρριψε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη και σκευωρία.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top