Άνοιγμα σε Κουμουνδούρου από Γιαταγάνα: Οι απόψεις μου είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ

«Έχω μιλήσει με τον κ. Τσίπρα αλλά δεν εχω συμφωνήσει με κανένα κόμμα»

Άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία όπως φαίνεται έβγαλε εαυτόν εκτός… της δεξαμενής των ανεξαρτήτων βουλευτών που ενδεχομένως να στήριζαν την προεδρική εκλογή.

«Δεν έχω κάνει συμφωνία με κόμματα. Αν θα είμαι, θα το δούμε, αλλά θέλω να είμαι. Οι απόψεις μου είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν θα γίνω δεκτή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν το έχω διαπραγματευτεί και δεν έχω συζητήσει ακόμη. Έχω μιλήσει με τον κ. Τσίπρα, αλλά δεν έχω κάνει συζήτηση με το κόμμα. Θα κάνω το καθήκον μου» δήλωσε η κα Γιαταγάνα μιλώντας στον Βήμα FM.

Η ανεξάρτητη βουλευτής υποστήριξε ότι «πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση», ενώ ξεκαθάρισε ότι θα είναι ξανά υποψήφια βουλευτής.

Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό, η κα Γιαταγάνα δήλωσε: «Ο κ. Σαμαράς είναι του ιδίου κόμματος και των ιδίων απόψεων με την κυρία Μέρκελ. Είναι αυτοκράτειρα και κανονίζει τα πάντα, δεν είναι καν πρωθυπουργός της χώρας της. Αυτό κάνει ουσιαστικά. Όλη την Ελλάδα σέρνει αυτή τη στιγμή στο άρμα της και βλέπουμε ότι ενώ τον αγαπά, τον χαϊδεύει και του χτυπάει την πλάτη, του βάζει συνέχεια το μαχαίρι στο λαιμό. Επειδή ακριβώς είναι διαφορετικός ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει τη δυνατό��ητα να πατήσει πόδι. Το να λέμε “ναι σε όλα” και αυτοί να λένε “θέλω κι άλλα”, ο λαός πεθαίνει».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top