Δικαιωμένος δηλώνει ο Β. Μεϊμαράκης από την παραπομπή Καρατζαφέρη

«Ερχόταν στο υπουργείο και με πίεζε να υπογράψω τη σύμβαση με τα υποβρύχια»

Δικαιωμένος δηλώνει ο Β. Μεϊμαράκης από την παραπομπή Καρατζαφέρη

​«Δικαιωμένος» δηλώνει ο πρόεδρος της Βουλής, Β. Μεϊμαράκης, μετά από την απόφαση της επιτροπής της Βουλής για την παραπομπή του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη στη Δικαιοσύνη εξαιτίας της συμμετοχής του σε δύο offshore εταιρείες στις οποίες φέρεται να εστάλησαν εμβάσματα που σχετίζονται με το σκάνδαλο των εξοπλιστικών.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε ότι όσο ήταν εκείνος υπουργός Άμυνας, ήθελε να περάσει τον κ. Καρατζαφέρη από το Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των υποβρυχίων, αλλά δεν το έκανε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι από το γραφείο του στο υπουργείου Άμυνας, πήγαιναν αρκετοί για πιέσουν, ώστε να υπογράψει τη σύμβαση για τα υποβρύχια.

«Ερχόταν η Βάσω Παπανδρέου, αλλά με αντιπροσωπεία από το ΠΑΣΟΚ, ερχόταν ο Χαλβατζής για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με τα υποβρύχια, συνοδευόμενος πάντα από κομματικά στελέχη. Ερχόταν ο Καρατζαφέρης, αλλά πάντοτε μόνος του. Έχει διαφορά, οι άλλοι έρχονταν με αντιπροσωπείες, αλλά ο Καρατζαφέρης μόνος του και με πίεζε να υπογράψω τη σύμβαση. Και μου κατέθετε και ερωτήσεις στη Βουλή γιατί καθυστερούσα την υπογραφή», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top