Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αν δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα

Κασσής και Γεωργιάδης βλέπουν κάλπες αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις

Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αν δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα

​Κάλπες βλέπουν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μ. Κασσής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης αν η κυβέρνηση δεν καταλήξει σε συμφωνία με την τρόικα, εκτίμηση την οποία διατύπωσαν την Τετάρτη και στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Αν δεν κλείσει η συμφωνία θα πάμε σε εκλογές τι θα κάνουμε; Είναι μια απάντηση απέναντι σε όλους τους άλλους που λένε ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται», είπε ο κ. Κασσής, προσθέτοντας ότι αν συμβεί αυτό τότε η ελληνική οικονομία θα πάει προς το χειρότερο.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Αδώνις Γεωργιάδης, ο οποίος αν και λιγότερο απόλυτος από τον κ. Κασσή, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, τόνισε ότι το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου δεν το προλαβαίνουμε, επεσήμανε όμως ότι αν η τρόικα επιστρέψει, μπορεί να γίνει ένα έκτακτο Eurogroup στις 15 Δεκεμβρίου.

«Εμένα το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να κλείσει η συμφωνία, ώστε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Αν δεν κλείσει η συμφωνία ασφαλώς και ο υπεύθυνος πρωθυπουργός της χώρας και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα πρέπει να λάβουν σοβαρές πολιτικές αποφάσεις, δεν ξέρω ποιες θα εί��αι αυτές, δεν αποκλείονται και οι εκλογές», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Γενικά εγώ πιστεύω ότι οι εκλογές είναι ζημιά, δεν πρέπει να γίνουν. Οι εκλογές, θα πάνε την οικονομία προς τα πίσω, θα φέρουν τη χώρα στο έλεος των αγορών, θα φέρουν αστάθεια και θα γυρίσουμε πίσω στην ύφεση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top