Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώνει χέρι στις αγορές: Συναντήσεις με funds στο City του Λονδίνου

Στα κάγκελα η Αριστερή Πλατφόρμα

​Επαφές με τις αγορές προγραμματίζει σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ, προετοιμάζοντας το έδαφος, ενόψει μια ενδεχόμενης νίκης του στις εκλογές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία του κόμματος που θα αποτελείται από τον Γιώργο Σταθάκη και τον Γιάννη Μηλιό θα βρεθούν στο City του Λονδίνου στις 24 και 25 Νοεμβρίου, ώστε να έχει επαφές με 20 fund managers, αλλά και με διεθνείς τραπεζίτες.

Επίσης, ο Γιάννης Δραγασάκης θα είναι ο μοναδικός πολιτικός που θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Ινστιτούτου Levy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου.

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε στον 9,84 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχε�� συγκροτήσει ομάδα στελεχών που μιλά με τα επίσημα όργανα των δανειστών και των αγορών, τονίζοντας ότι επιδιώκει να έχει αδιαμεσολάβητη σχέση με όλα τα κέντρα ισχύος.

Πάντως, στα κάγκελα βρίσκεται η Αριστερή Πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη από το… γειτνίασμα του ΣΥΡΙΖΑ με τους… βδελυρούς εκπροσώπους του κεφαλαίου, και σε ανακοίνωσή της στο Iskra αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου. Ο τίτλος ανήκει σε ρεπορτάζ μεγάλης Κυριακάτικης εφημερίδας (16/11) του κατεστημένου.

Η εφημερίδα που, όπως επανειλημμένα έχει γράψει στο παρελθόν, ενδιαφέρεται ζωηρότατα για τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς το "Κέντρο", μας πληροφορεί ότι υψηλόβαθμα οικονομικά στελέχη του Κόμματος θα μεταβούν στην Αγγλία για να έχουν απευθείας συναντήσεις με στελέχη των μεγαλύτερων επενδυτικών τραπεζών και μεγάλων hedge funds, παρουσία εκπροσώπων ελληνικών τραπεζών, στο City του Λονδίνου.

Δεν ξέρουμε αν οι πληροφορίες αυτές, που αναγράφονται και σε άλλες Κυριακάτικες στήλες και θεωρούνται συνέχεια άλλων δημοσιευμάτων για ανάλογες επαφές πάλι στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τραπεζίτες και επενδυτές στο εσωτερικό της χώρας, έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας.

Αν, όμως, έχουν κάποια βάση, πράγμα που θα διαπιστωθεί, ούτως ή άλλως, τ��ς επόμενες μέρες, τότε προσφέρονται για πολλές σκέψεις, ερωτήματα και ίσως συμπεράσματα. Ίδωμεν...».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top