Δούρου: Δεν είμαι δελφίνος ή ανταγωνιστής του Τσίπρα

Από πότε χρονολογείται η γνωριμία τους;

Δούρου: Δεν είμαι δελφίνος ή ανταγωνιστής του Τσίπρα
Να ξεκαθαρίσει ότι δεν επιδιώκει να είναι ούτε δελφίνος ούτε ανταγωνιστής του Αλέξη Τσίπρα θέλει η Ρένα Δούρου, επιχειρώντας να διαψεύσει σχετικά δημοσιεύματα.

«Δεν επιδιώκω να είμαι δελφίνος ή ανταγωνιστής του, όπως συχνά περιγράφουν κάποιοι, ακολουθώντας κλισέ και αναπαράγοντας έναν τρόπο λειτουργίας των παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας» ξεκαθαρίζει η ίδια, προσθέτοντας ότι είναι και οι δύο υπερήφανοι για τις επιτυχίες του άλλου χωρίς ίχνος ανταγωνισμού: «Εμείς δεν αισθανόμαστε "μειωμένοι" όταν ο άλλος κερδίζει εκλογές. Όταν ο Τσίπρας σε λίγο καιρό κερδίσει τις εκλογές, εγώ θα μοιράζομαι με τους δικούς του ανθρώπους αλλά και με εκατοντάδες στελέχη καθώς και με χιλιάδες μέλη τη μοναδική αυτή στιγμή».

Η Περιφερειάρχης Αττικής κάνει λόγο για μια δυνατή σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως η γνωριμία τους χρονολογείται από «τη φάση της δημιουργίας της νεολαίας του Συνασπισμού».

Όσον αφορά τα εμπόδια που συναντά ως Περιφερειάρχης Αττικής, η κα Δούρου αναφέρει: «Τα εμπόδια είναι πολλά κι έχουν να κάνουν με όσα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ''αντικειμενικά'' και με εκείνα που κάποιος θα μπορούσε να τα αποδώσει κάπου. Ωστόσο εκείνο που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι τα προχωράμε τα πράγματα κι όχι να κυνηγάμε σκιές ή να κάνουμε εικασίες. Εκείνο που θέλουμε είναι να αλλάξει τρόπο λειτουργίας η Περιφέρεια. Να ανοίξει στους πολίτες. Να αποκτήσουν λόγο και ρόλο».

Τέλος, η κα Δούρου αναφέρεται και στο «φλέγον» θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τονίζοντας πως «ή θα αλλάξει ριζικά φιλοσοφία ή η Περιφέρεια και η χώρα μας θα εξακολουθούν να βρίσκονται στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής Δικαιοσύνης». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top