Π. Τατσόπουλος: «Καλό σημάδι που δεν μίλησε για το ΕΚΠΑ ο ΣΥ��ΙΖΑ»

«Δείχνει ότι σκέφτονται…»

Π. Τατσόπουλος: «Καλό σημάδι που δεν μίλησε για το ΕΚΠΑ ο ΣΥΡΙΖΑ»

​Το δικό του σχόλιο για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ, έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Π. Τατσόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Την είδα με καλό μάτι τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΚΠΑ. Είναι καλό σημάδι... Ευτυχώς που δεν μίλησαν, δείχνει ότι σκέφτονται, και σκέφτονται ότι αύριο θα είναι αυτοί κυβέρνηση και θα βρουν μπροστά τους όλη αυτή την κατάσταση», είπε.

Μάλιστα όπως πρόσθεσε, την ιδιωτική φρουρά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την είχε προσλάβει ο προηγούμενος πρύτανης, Θ. Πελεγρίνης, αλλά τους είχε ανενεργούς, ενώ πρόσθεσε ότι η προστασία των ΑΕΙ είναι κάτι αυτονόητο σε όλο τον κόσμο.

«Ο λαϊκισμός ζητάει το λογαριασμό αφότου ��άρεις την εξουσία. Ο λαϊκισμός είναι οριζόντιος σε όλα τα κόμματα. Οι ρεαλιστές είναι όμηροι των λαϊκιστών και στα δυο μεγάλα κόμματα, και Το Ποτάμι προσπαθεί να τους προσεγγίσει... Είμαστε όμηροι των λαϊκιστών... Πρέπει να απομονώσουμε τους λαϊκιστές», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top