«Άνοιγμα» από Λυκούδη: Πρέπει και μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο η παρούσα Βουλή

«Κλείνει» το μάτι σε Ποτάμι: Μου είναι συμπαθής πολιτικός χώρος

«Άνοιγμα» από Λυκούδη: Πρέπει και μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο η παρούσα Βουλή
Ανοικτό το ενδεχόμενο να αθροίσει την ψήφο του με τη… δεξαμενή των 155 βουλευτών, όσον αφορά την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, άφησε ο Σπύρος Λυκούδης.

«Η παρούσα Βουλή μπορεί και πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στον Σκάι 100,3, τονίζοντας ότι ο ίδιος πιστεύει στην ανάγκη ενός σταθερού πεδίου πολιτικής λειτουργίας.

Ο κ. Λυκούδης, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι το πρόσωπο που θα προταθεί θα πρέπει να έχει την ικανότητα διαχείρισης του θεσμού αλλά και να συμβολίζει την ενότητα του έθνους.

Παράλληλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής «έκλεισε» το μάτι στο Ποτάμι, χαρακτηρίζοντάς το ως «συμπαθή πολιτικό χώρο», σημειώνοντας ωστόσο πως αναμένει να βρει το στίγμα του και να δει πως θα εξελιχθεί για να κρίνει αν θα ταιριάζει με τις δικές του θέσεις και αντιλήψεις.

Τέλος, σύμφωνα με τον ίδιο, βασικός του στόχος είναι η ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς στην οποία εντάσσονται «το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top