Νέες ΒΟΜΒΕΣ από Παναγούλη: Υπήρχε κυβερνητικό σχέδιο για τριπλές εκλογές τον Μάιο

Καταγγελίες ΣΟΚ για τον ρόλο Μπαλτάκου

Νέες ΒΟΜΒΕΣ από Παναγούλη: Υπήρχε κυβερνητικό σχέδιο για τριπλές εκλογές τον Μάιο

​Συνεχίζονται οι μετασεισμοί εντός και εκτός Βουλής μετά την δημοσιοποίηση του ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τον πρώην γγ της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκο να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, κατήγγειλε πως υπήρχε κυβερνητικό σχέδιο για τριπλές εκλογές τον Μάιο, στις οποίες η Χρυσή Αυγή δεν θα κατέβαζε υποψηφίους σε συγκεκριμένες περιφέρειες.

Όπως είπε ο Στ. Παναγούλης, η κυβέρνηση «εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις για να βοηθήσουν ώστε να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος. Η κυβέρνηση είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της τριπλές εκλογές τον Μάιο. Τους είχε προτείνει με κάποιο τρόπο η Χρυσή Αυγή να μην κατεβάσει υποψήφιους σε Αττική, Α' Αθήνας, Κορινθία, Μεσσηνία».

Σύμφωνα με τον βουλευτή, η πρόταση ήταν να μην προφυλακιστούν άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και αυτοί που είναι προφυλακισμένοι να βγουν μετά τις ευρωεκλογές.

Εκτίμησε μάλιστα ότι «δεν είναι τυχαίο» πως τον βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα τον οδήγησαν στις φυλακές Ναυπλίου, και όχι στον Κορυδαλλό, και ότι το έκαναν «για να τον ψήσουν».

Μάλιστα,ο κ.Παναγούλης εκτίμησε πως θα γίνουν και άλλες αποκαλύψεις. «Θα δείτε πολύ χειρότερα πράγματα αν βγάλουν τα άλλα βίντεο», τόνισε και υπογράμμισε ότι «υπήρχε κυβερνητικό επιτελείο που ήταν επικεφαλής ο Τ. Μπαλτάκος».

«Ο Μπαλτάκος ήταν το μάτι και το αυτί της κυβέρνησης. Είχε επαφές με όλους τους χρυσαυγιτες και τους εκβίαζε με προφυλακίσεις» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top