Κασσής: Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω αυτή την κυβέρνηση!

«Ας με διαγράψει ο Βενιζέλος. Χάρη θα μου κάνει»!

Κασσής: Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω αυτή την κυβέρνηση!
«Περνάω πολύ δύσκολες μέρες. Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω αυτή την κυβέρνηση» δηλώνει ο Μιχάλης Κασσής μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», όπου ξεκαθαρίζει ότι δεν θα κάνει πίσω για το θέμα του γάλακτος.

«Ας με διαγράψει ο Βενιζέλος. Χάρη θα μου κάνει» αναφέρει ο ίδιος, τονίζοντας ότι με τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου θα καταστραφεί ο πρωτογενής τομέας σε όλα τα επίπεδα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξηγεί ότι οι αντιδράσεις του δεν έχουν ψηφοθηρικά αίτια και υπογραμμίζει πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι εάν δεν το πίστευε: «Είναι ένα θέμα που το γνωρίζω πάλι καλά και ξέρω πως διαμορφώνονται οι τιμές από τον παραγωγό στο ράφι. Ας τα αφήσουν κάποιοι τα φθηνά επιχειρήματα ότι αν θα επιμηκύνουν τις μέρες στο γάλα, θα έχουμε φθηνότερο γάλα».

Μάλιστα, δεν διστάζει να στείλει μήνυμα στο υπουργείο Ανάπτυξης για να στραφεί προς τους μεσάζοντες εάν θέλει να πέσουν οι τιμές για τον καταναλωτή: «Αλλού θα πρέπει να κοιτάξει το υπουργείο Ανάπτυξης για το τι φταίει, όχι μόνο για το γάλα αλλά για τα περισσότερα είδη του πρωτογενή τομέα. Είναι γνωστά όλα αυτά, με τους ενδιάμεσους». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top