Καμίνης: Να δεσμευτούμε για κοινή στάση εάν ο Κασιδιάρης είναι στο β’ γύρο

Αιχμές για Κακλαμάνη-Σπηλιωτόπουλο: Έγκλημα η κατάργηση της δημ. αστυνομίας

Καμίνης: Να δεσμευτούμε για κοινή στάση εάν ο Κασιδιάρης είναι στο β’ γύρο
Για χρηστή διαχείριση στα οικονομικά του δήμου Αθηναίων επί της θητείας του έκανε λόγο ο Γιώργος Καμίνης μιλώντας στο Mega, ισχυριζόμενος ότι αν δεν είχε γίνει η προσπάθεια, ο Δήμος θα είχε καταρρεύσει.

«Για να κρατήσει κανείς την πόλη όρθια, χρειάζεται δουλειά και νοικοκύρεμα και αυτό δεν είναι δουλειά λογιστάκου ούτε διαχειριστή πολυκατοικίας. Χρειάζεται πρόγραμμα. Το βασικό για να έχεις λειτουργικό δήμο είναι να τον νοικοκυρέψεις. Φαντάζεστε να είχαμε έναν δήμο χρεοκοπημένο, να μην έχουμε ούτε τα χρήματα για να μαζέψουμε τα σκουπίδια;» σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης απάντησε στην κριτική του Νικήτα Κακλαμάνη για κακή διαχείριση στα οικονομικά του δήμου λέγοντας: «Δεν δέχομαι μαθήματα διαχείρισης από τον κ. Κακλαμάνη. Ο κ. Κακλαμάνης πήρε δάνειο για να πληρώσει τους μισθούς των υπαλλήλων την παραμονή των εκλογών».

Ο ίδιος, χαρακτήρισε «έγκλημα για την πόλη» την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και άφησε αιχμές για τους συνυποψήφιούς του Νικήτα Κακλαμάνη και Άρη Σπηλιωτόπουλο που ψήφισαν υπέρ της κατάργησής της: «Αν αγαπάς την Αθήνα, δεν ψηφίζεις την κατάργησή της».

Τέλος, ο κ. Καμίνης ζήτησε να δεσμευθούν οι συνυποψήφιοί του για κοινή στάση σε περίπτωση που βρίσκεται στον β’ γύρο ο Ηλίας Κασιδιάρης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top