Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης κατηγορούν Σαμαρά-Βενιζέλο για παράγκα και πολιτικό μεσαίωνα

Αντιδρούν για τον "σταυρό" των ευρωβουλευτών

Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης κατηγορούν Σαμαρά-Βενιζέλο για παράγκα και πολιτικό μεσαίωνα

Επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσαν οι πρώην Υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να αναδεικνύονται πλέον με σταυρό οι Ευρωβουλευτές.

Σε ανάρτηση της στο facebook, η κ.Διαμαντοπούλου μιλά για «παράγκα» λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το ντηλ συμφέρει, βολεύει και κυρίως μπορεί να πουλήσει, Αν ισχύσουν οι προεκλογικοί κανόνες του σταυρού οι νέοι υποψήφιοι θα έχουν ελάχιστες πιθανότητες να παρουσιαστούν. Αν ισχύσουν οι κανόνες των ευρωεκλογών κανάλια και κομματικές ηγεσίες θα κατευθύνουν τα πράγματα».

Η Κ. Διαμαντοπούλου τονίζει ότι όλα αυτά απαξιώνουν τελείως το πολιτικό σύστημα και κάνουν ακόμη πιο σαφή την ανάγκη ενός νέου φορέα, που δεν θα κουβαλάει παθογένειες κομματικών μηχανισμών.

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση κάνει λόγο για «έναν απίστευτο πολιτικό μεσαίωνα»

«Ποιο κομματικό ή κοινοβουλευτικό όργανο του σημερινού ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε και πότε για να εγκρίνει αυτά τα πολιτικά εγκλήματα;» διερωτάται ο κ.Ραγκούσης

«Ναι, να φύγουμε από τον αδιαφανή και χωρίς προκριματικές εκλογές διορισμό ευρωβουλευτών. Αλλά, αναλογίζεστε πόσο μαύρο πολιτικό χρήμα θα απαιτεί η εκλογή ευρωβουλευτή με σταυρό σε μια μόνον εκλογική περιφέρεια 8.000.000 ψηφοφόρων; Αναλογίζεστε πως πλέον οι ευρωβουλευτές θα αποφασίζονται από τα κανάλια με βάση ποιός θα είναι ο εκλεκτός των δελτίων ειδήσεων της τελευταίας εβδομάδας; Πόση ακόμη μιντιακή εξάρτηση και διαπλοκή αντέχει το ελληνικό πολιτικό σύστημα; Πόσο λαϊκισμό;»καταλήγει ο κύριος Ραγκούσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top