Παπαδημούλης: Η εγχώρια Δεξιά έμεινε από λάστιχο και ανέλαβε η ευρωπαϊκή Δεξιά

Συνεδριάζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο

Παπαδημούλης: Η εγχώρια Δεξιά έμεινε από λάστιχο και ανέλαβε η ευρωπαϊκή Δεξιά

Νέα πυρά κατά του Ότμαρ Κάρας, αλλά και της κυβέρνησης, εκτόξευσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Επειδή η εγχώρια Δεξιά, παρά τη στήριξη του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, έχει μείνει από... λάστιχο και απειλείται με συντριβή, ανέλαβε η ευρωπαϊκή Δεξιά να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Κι αυτό σε βάρος της αλήθειας και σε βάρος του θεσμικού ρόλου που είχε ο κ. Κάρας», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», τονίζοντας πως ο κ. Κάρας ήρθε να ελέγξει την τρόικα, όχι τον Τσίπρα.

«Φοβούνται τη δυναμική του παραδείγματος, διότι ξέρουν ότι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων της Αριστεράς στην Ελλάδα μπορεί να αναπτύξει μια ευρύτερη δυναμική σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας, αλλά όχι περιοριζόμενη, από τον ευρωπαϊκό Νότο», υποστήριξε ο κ. Παπαδ��μούλης.

Σχολιάζοντας τις θετικές υπέρ του Τσίπρα δηλώσεις του έτερου εισηγητή της έκθεσης του Ευρωκοινοβουλίου για τον ρόλο της τρόικας, ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι «από εκείνη τη στιγμή η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά και ο κ. Βενιζέλος τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, επειδή έσπευσαν να υιοθετήσουν τα συκοφαντικά ψεύδη του κ. Κάρας».

«Είναι γεγονός πάντως ότι ο Γάλλος συνεισηγητής του Κάρας τον ''άδειασε'' χοντρά με στοιχεία και τεκμηρίωση, κι είναι κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί ο κ. Νγκοκ δεν ανήκει στην Ομάδα της Αριστεράς», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεδριάζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, τόσο οι πολιτικές εξελίξεις όσο και η κριτική από Ότμαρ Κάρας αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδριάζει το σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με θέματα Πολιτική κατάσταση, Ευρωεκλογές – Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα ανοίξουν το Σάββατο στις 11 π.μ. με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top