Χαλλλλλαρά: Δεν είναι μόνο ο Κανάκης και ο Λάτσιος στη Χαλκιδική,αλλά και σχεδόν η μισή Βουλή!

Ποιοι πολιτικοί τρώνε μπουγάτσες, γύρους και τρίγωνα στο πρώτο πόδι του Νομού;

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…» λένε οι Βορειοελλαδίτες και όπως λένε οι πληροφορίες… το σλόγκαν αυτό έχει και την ψήφο του πολιτικού κόσμου της Θεσσαλονίκης!!! Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που πέρασε τα πόδια της Χαλκιδικής … θύμιζαν έντονα την… βουλή, με τους πολιτικούς του βορρά να απολαμβάνουν τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές.

«Αυτές τις ημέρες στο πρώτο πόδι θα μπορούσε να γίνει ένα μίνι υπουργικό συμβούλιο» σχολίασε με χιούμορ κοινοβουλευτικός παράγοντας!

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει η «Δημοκρατία», στη Σάνη ξεκουράστηκε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, στο Παλιούρι ο ειδικός γραμματέας Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου, στη Φούρκα έκανε βουτιές ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, στην Ελάνη ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, ενώ από το Ποσείδι πέρασαν τόσο ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Καράογλου όσο και ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας.

Στη Χαλκιδική βρισκόταν το διήμερο και ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, που κολύμπησε στη Γερακινή, ενώ παρούσα ήταν και η «Task Force», καθώς στη Φούρκα ξεκουράζεται εδώ και μερικές ημέρες ο επικεφαλής της ομάδας της στην Ελλάδα Μαργαρίτης Σχοινάς.

Στο Ποσείδι ήταν επίσης ο «πράσινος» βουλευτής Γιάννης Δριβελέγκας, που έκανε πολιτικές συζητήσεις με τους παλιούς από το ΠΑΣΟΚ Κώστα Μαμέλη και Δημήτρη Παπάζογλου.

Στη Χαλκιδική γεμίζει μπαταρίες και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης , ο οποίος απολαμβάνει τη θάλασσα και τα κρασάκια του στην Βουρβουρού, αλλά και ο αντιδήμαρχος Χασδάι Καπόν!

Στη Χαλκιδική παραθερίζει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που συχνά κολυμπά στην ακτή Καλογριάς, ενώ φέτος έχει επισκεφθεί συχνά και τις παραλίες της Πιερίας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top