Ποιους θα δει και που θα μιλήσει ο Α. Σαμαράς στην Κίνα

Επίσκεψη και στο Αζερμπαϊτζάν

Ποιους θα δει και που θα μιλήσει ο Α. Σαμαράς στην Κίνα
Αναχωρεί αύριο Τετάρτη 15 Μαΐου για επίσημη επίσκεψη στην Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός την ��έμπτη 16 Μαΐου θα βρίσκεται στο Πεκίνο, όπου, μεταξύ άλλων, θα μιλήσει στην Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Li Keqiang και θα παρακαθίσει σε δείπνο που πραγματοποιείται προς τιμήν του.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Ελληνοκινεζικό Business Forum, θα συ��αντηθεί με τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Κίνας κ. Zhang Dejiang και θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Xi Jinping.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται στην Χαντζόου, όπου μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας και θα μιλήσει στο World Cultural Forum, ενώ στη συνέχεια μεταβαίνει στην Σαγκάη όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης και θα μιλήσει σε Επιχειρηματικό Forum.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο πρωθυπουργός θα έχει μεγάλο αριθμό κατ’ ιδίαν συναντήσεων με κρατικούς αξιωματούχους και επικεφαλής Κινεζικών επιχειρηματικών Ομίλων.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, ο κ. Σαμαράς αναχωρεί για επίσκεψη εργασίας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου θα έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Αργά το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top