Από τους Φουρτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες στους Παπανδρεϊκούς και τους Βενιζελικούς!

Τα χρέη του ΠΑΣΟΚ «απειλούν» την ύπαρξη του και «βάζουν φωτιά» στην Ιπποκράτους!

Από τους Φουρτουνάκηδες και τους Βροντάκηδες στους Παπανδρεϊκούς και τους Βενιζελικούς!

​Μόνο Πασχαλιάτικο δεν είναι το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ από τη στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του κόμματος για την περίοδο 2004-2010!

Το πόρισμα που συνέταξαν μετά από εντολή της σημερινής κυβέρνησης πέντε διεθνούς κύρους εταιρίες ορκωτών λογιστών και πιο συγκεκριμένα οι Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece αναφέρει πως η «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του κόμματος ξεπερνά το αστρονομικό ποσό των 114.000.000 ευρώ, γεγονός που δένει «χειροπόδαρα» την Ιπποκράτους για πολλά πολλά χρόνια ακόμη, οδηγώντας στα άκρα την σχέση Βενιζέλου-Παπανδρέου!!!!

Οι δύο άντρες τα τελευταία 24ώρα φαίνεται να είναι στα μαχαίρια, με τον -μεν- Ευάγγελο Βενιζέλο να διακρίνει υπονομευτικές κινήσεις από «Παπανδρεϊκούς», τον -δε- Γιώργο Παπανδρέου να καταγγέλλει επιχείρηση λάσπης από «Βενιζελικούς» εντός του ΠΑΣΟΚ εναντίον του.

Στο άλλοτε ενωμένο.... σαν μια γροθιά ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργηθεί δύο αντίπαλα στρατόπεδα, με το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού να διαρρέει πως ο κος Βενιζέλος είχε από την πρ��τη στιγμή ως στόχο την αποπαπανδεοποίηση της δημοκρατικής παράταξης ανεξαρτήτως του τρόπου και του τιμήματος!

Για τους περισσότερους στην Ιπποκράτους, η τελική σύγκρουση είναι θέμα χρόνου γιατί ο νυν πρόεδρος του κινήματος έχει λάβει ήδη τις τελικές του αποφάσεις, χωρίς όμως να το λέει δημόσια, ενώ για κάποιους «Παπα��δρεϊκούς» ο κος Βενιζέλος κλιμακώνει την ένταση γιατί έχει αποφασίσει από την αρχή να κλείσει το ΠΑΣΟΚ και να φτιάξει ένα νέο κόμμα, χωρίς παρελθόν και χωρίς αυτούς που ο ίδιος θεωρεί βαρίδια, προκειμένου να είναι ελεύθερος ώστε να διαπραγματευθεί τη μελλοντική του πολιτική διαδρομή.

Σε αντίθεση με τους «Παπανδρεϊκούς» όμως, οι «Βενιζελικοί» κρατούν σιγή ιχθύος, είτε γιατί δεν γνωρίζουν είτε γιατί δεν θέλουν να μιλήσουν. Το μόνο που ομολογούν είναι πως η κατάσταση είναι εκρηκτική και πως ήρθε η δημοκρατική παράταξη να σταματήσει να πληρώνει τα λάθη και τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος.

«Δεν είναι δυνατόν να μας κατατρέχει για πάντα το φάντασμα του Ακη Τσοχατζόπουλου και η κατηγορία ότι είμαστε όλοι κλέφτες. Η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει και μάλιστα σύντομα, πολύ πριν τις επόμενες εκλογές. Πρέπει όλα να ξεκαθαρίσουν. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα: Τα πολιτικά, τα οικονομικά, τα προσωπικά» τονίζουν.

Βίντεο alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top