Πολύφερνες νύφες η Ράπτη και η Καϊλή - Καταθέσεις και ακίνητα στο Πόθεν Έσχες

Διαβάστε πόσα δηλώνουν

Πολύφερνες νύφες η Ράπτη και η Καϊλή - Καταθέσεις και ακίνητα στο Πόθεν Έσχες

​Είναι οι νύφες που κάθε "κακιά" πεθερά θα ήθελε για τον κακομαθημένο κανακάρη της… Είναι Θεσσαλονικιές, με καριέρα στην πολιτική, είναι όμορφές και διαθέτουν μεγάλη… προίκα, σύμφωνα με τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» των βουλευτών για την περίοδο 2007-2011 που δημοσιεύτηκαν σήμερα το πρωί.

Ο λόγος για τις κυρίες Εύα Καϊλή και Έλενα Ράπτη, οι οποίες μπορεί να μην ξέρουν να φτιάχνουν χειροποίητη μπουγάτσα, αλλά με τα χρήματα και τα ακίνητα που έχουν... ανοίγουν για πλάκα όποτε θέλουν ολόκληρα μπουγατσατσίδικα!!!

"Κρα" κάνουν οι ντόπιες κυρίες της υψηλής και μη κοινωνίας για να κάνουν νύφη την γοητευτική Έλενα! "Γατάκια" σου λέει γίνονται και οι «7 πεθερές» στο πέρασμα της γαλάζιας βουλευτίνας, γιατί η κοπέλα είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά…. Θησαυρός, αφού έχει στην κατοχή της μόλις... 35 ακίνητα, τα περισσότερα στη συμπρωτεύουσα!!

Πιο αναλυτικά, η Έλενα Ράπτη διαθέτει συνολικά 35 ακίνητα εκ των οποίων τα 6 είναι διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!! 2 εξοχικές οικίες στη Χαλκιδική, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα (!) στους πιο πολυσύχναστους ��ρόμους της συμπρωτεύσουσας, 9 γραφεία και 1 οίκημα που εμπίπτει «στις άλλες περιπτώσεις».

Τα εισοδήματα της φτάνουν τις 139.000 ευρώ, ενώ έχει και καταθέσεις σε τρεις τράπεζες αξίας 691.000 ευρώ, αλλά όπως δήλωσε έχει και καταθέσεις αξίας 5.500 σε ελβετικά φράγκα και 7.200 σε λίρες!

Ο "wannabe" σύζυγος της Έλενας μπορεί να μην έχει στον ήλιο μοίρα σε σχέση με τη νύφη, το σίγουρο είναι όμως πως θα πρέπει να έχει έστω ένα αυτοκίνητο, αφού η όμορφη βουλευτής δεν έχει στην κατοχή της κάποιο Ι.Χ!!!

Η δεύτερη «φλέβα χρυσού» της Θεσσαλονίκης είναι όπως προκύπτει από το «πόθεν έσχες» της, η Εύα Καϊλή του ΠΑΣΟΚ.

Το Ευάκι εκτός από γαλαζοπράσινα μάτια και ξανθά μαλλ��ά έχει και σπίτια μοναδικά! Πρόκειται για οικίες μεγάλης αντικειμενικής αξίας μεταξύ των οποίων 2 διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1 αποθήκη στο Κολωνάκι και 1 οικία στην Αθήνα.

Το πρώην αγαπημένο "πουλέν" του Βαγγέλη Βενιζέλου δηλώνει εισοδήματα συνολικού ύψους 100.000 ευρώ, ενώ στον τραπεζικό της λογαριασμό διαθέτει 93.000 ευρώ!

Ο γαμπρός που θα πάρει η κα Καϊλή δε χρειάζεται να έχει car, αρκεί και το κάρο, αφού η ωραία Θεσσαλονικιά έχει στην κατοχή της 2 αυτοκίνητα, τα οποία και αγόρασε πριν δύο χρόνια!!

Και είναι ευκαιρία τώρα, αγόρια να προσεγγίσετε τα «χρυσά» κορίτσια της συμπρωτεύουσας αφού όπως φαίνεται από τις δημόσιες εμφανίσεις τους οι δύο γοητευτικές Θεσσαλονικιές είναι μόνες!!

Πάει μάλιστα πολύς καιρός από τότε που η Έλενα Ράπτη ήταν αχώριστη με το δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη, αλλά και από τότε που η Εύα Καϊλή είχε στο πλευρό της τον εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη.

Που ξέρ��ις με λίγη τύχη μπορεί να είσαι ΕΣΥ ο επόμενος!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top