Market Pass: Τελευταία ευκαιρία για να πληρωθείτε την Παρασκευή

Επιλέξετε ψηφιακή κάρτα ή μετρητά – Όλες ημερομηνίες πληρωμής

Market Pass: Όσοι έχουν κάνει αίτηση ή θα κάνουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, θα λάβουν τα χρήματα του επιδόματος αγορών έως την ερχόμενη Παρασκευή / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τελευταία ευκαιρία μέχρι σήμερα έχουν οι δικαιούχοι του Market Pass που θέλουν να λάβουν τα χρήματά τους άμεσα, με την πληρωμή της Παρασκευής 3 Μαρτίου.

Όσοι έχουν κάνει αίτηση ή θα κάνουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο vouchers.gov.gr, θα λάβουν τα χρήματα του επιδόματος αγορών έως την ερχόμενη Παρασκευή.

Όσοι υποβάλλουν αιτήσεις από αύριο, 1η Μαρτίου, και μέχρι τη λήξη της διορίας για το Market Pass, στις 15 Μαρτίου, θα πληρωθούν στις 20 Μαρτίου.

Market Pass: Πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές

Οι δικαιούχοι του Market Pass μπορούν να επιλέξουν να πληρωθούν είτε σε άυλη ψηφιακή κάρτα (θα χρειαστείτε κινητό με τεχνολογία NFC) είτε σε τραπεζικό λογαριασμό, ωστόσο στη δεύτερη περίπτωση τα χρήματα θα δοθούν με «πέναλτι» 20%.

Οι δικαιούχοι του Market Pass μπορούν να επιλέξουν να πληρωθούν είτε σε άυλη ψηφιακή κάρτα (θα χρειαστείτε κινητό με τεχνολογία NFC) είτε σε τραπεζικό λογαριασμό

Οι δικαιούχοι του Market Pass μπορούν να επιλέξουν να πληρωθούν είτε σε άυλη ψηφιακή κάρτα (θα χρειαστείτε κινητό με τεχνολογία NFC) είτε σε τραπεζικό λογαριασμό

Market Pass: Μέχρι πότε θα είναι ανοικτή η πλατφόρμα για αιτήσεις

Η πρώτη πληρωμή, είτε στις 3 Μαρτίου είτε έως τις 20 Μαρτίου, θα είναι διπλή για όσους επιλέξουν ψηφιακή κάρτα (Φεβρουάριος και Μάρτιος) και τριπλή για όσους επιλέξουν πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό (Φεβρουάριος, Μάρτιος και Απρίλιος).

Market Pass: Τι ισχύει για συζύγους και όσους υποβάλλουν χωριστή δήλωση

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι με ψηφιακή κάρτα θα πληρώνονται το επίδομα τροφίμων κάθε 3η ημέρα του μήνα (3η Απριλίου, 3η Μαΐου, κ.ο.κ.), ενώ οι όσοι επιλέξουν πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό θα λάβουν άλλη μια τριπλή πληρωμή στις 3 Μαΐου (για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο).

Market Pass: Πώς θα βάλετε το NFC για να πάρετε όλα τα χρήματα

Υπενθυμίζεται πως το Market Pass κυμαίνεται από 22 έως 100 ευρώ τον μήνα, ανάλογα με τη σύνθεση του νοικοκυριού, και θα δοθεί για έξι μήνες (Φεβρουάριο με Ιούλιο).

Επιδότηση θερμοσίφωνα: Ανοίγει η πλατφόρμα - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top