Fuel Pass 2: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 4, 5, 6 και 7

Πάνω από 265.000 οι αιτήσεις μέχρι στιγμής

Τι προβλέπει η σχετική απόφαση για το Fuel Pass 2 - Βίντεο από ΣΚΑΙ

Με ρυθμούς… πολυβόλου υποβάλλονται οι αιτήσεις για το νέο επίδομα καυσίμων, το Fuel Pass 2.

Σήμερα, η πλατφόρμα άνοιξε και για τα ΑΦΜ που τελειώνουν σε -4, -5, -6 και -7. Φυσικά, παραμένει ανοικτή και για τα ΑΦΜ που λήγουν σε -0, -1 και -2, για τα οποία είχε ανοίξει νωρίς το πρωί της Δευτέρας 1η Αυγούστου.

Fuel Pass 2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί πάνω από 265.000 αιτήσεις, που σημαίνει ότι υποβάλλονται περισσότερες από 1.000 αιτήσεις ανά ώρα.

Ακρίβεια: Νέο έκτακτο επίδομα από φθινόπωρο – Ποιοι θα το πάρουν

Πότε θα δοθούν τα χρήματα

Η πίστωση των χρημάτων θα γίνει άμεσα και συγκεκριμένα εντός 3 ημερών από την υποβολή της αίτησης. Αυτό σημαίνει πως όσοι υπέβαλαν αίτηση χθες και όσοι υποβάλλουν σήμερα, θα πάρουν τα χρήματα έως το τέλος της εβδομάδας.

Fuel Pass 2: Ξεπέρασαν τις 200.000 οι αιτήσεις μέσα σε λίγες ώρες

Τα ποσά ξεκινούν από 45 και φτάνουν τα 85 ευρώ, ανάλογα με το είδος του οχήματος (μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο) και την περιφέρεια κατοικίας του δικαιούχου.

Fuel Pass 2: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επιδότηση καυσίμων

Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν είτε να λάβουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό, είτε να πάρουν την επιδότηση σε άυλη ψηφιακή κάρτα. Στη δεύτερη περίπτωση κερδίζουν ένα «μπόνους» 15 ευρώ.

Σημειώνεται πως οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν ήδη υποβάλλει τη φορολογική τους δήλωση, πριν προχωρήσουν στην υποβολή της αίτησης, αφού λαμβάνονται υπόψη τα εισοδήματα του 2021.
   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top