Στο τραπέζι την Τετάρτη τα νέα σχέδια για την επιδότηση των καυσίμων 

To επικρατέστερο σενάριο - Συναγερμός στην κυβέρνηση για τις αυξήσεις

Με την τιμή της βενζίνης να καλπάζει, προκαλώντας ασφυξία σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, την Τετάρτη σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Τιμή βενζίνης: Ακόμα και πάνω από 2,5 ευρώ το λίτρο στην Αθηνα!

Ήδη η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, πανελλαδικά «έπιασε» τα 2, 30 λεπτά ευρώ, χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα κάτι χειροπιαστό που να επιτρέπει την αισιοδοξία ότι οι τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης θα υποχωρήσουν. 

Οι πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι την Τετάρτη θα γίνει μια πρώτη ανάλυση όλων των δεδομένων και όλων των σεναρίων που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο τραπέζι. 

Από ρεκόρ σε ρεκόρ πηγαίνει η τιμή της βενζίνης  

Το επικρατέστερο σενάριο για την επιδότηση της τιμής των καυσίμων 

Το επικρατέστερο σενάριο είναι η συνέχιση των επιδοτήσεων και μετά τον Ιούνιο, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα αλλάξει το μοντέλο, δηλαδή αν θα επιδοτηθούν με μεγαλύτερα ποσά οι πιο ευάλωτοι. 

καύσιμα μέτρα

Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση για την επιδότηση των καυσίμων 

Αυτό που λένε αρμόδιες πηγές στο Star είναι ότι το κονδύλι που θα διατεθεί για τα καύσιμα, θα είναι συνάρτηση του ποσού που θα απαιτηθεί τελικά για τον μηχανισμό επιδότησης των λογαριασμών ρεύματος

«Ξέφυγαν» οι τιμές στα νησιά 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ειδικά στα νησιά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Στην Αντίπαρο η βενζίνη έπιασε τα 2,73 ευρώ, στην Πάρο τα 2,71 ευρώ, σε Μήλο και Άνδρο τα 2,70, ενώ ακόμα και στον Ταύρο, εδώ στην Αττική, άγγιξε τα 2,60 ευρώ. 

τιμές βενζίνης

τιμές βενζίνης πανελλαδικά  

Συναγερμός για την τιμή των καυσίμων, προς παράταση οι επιδοτήσεις.  Πάνω από τα 2,70 ευρώ η αμόλυβδη στα νησιά! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top