ΗΣΑΠ Δυστύχημα: Συλλυπητήρια από Καραμανλή και Παππά

«Η μέρα ξεκίνησε με το πιο τραγικό νέο»

δυστύχημα

Τα συλλυπητήριά τους για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σταθμό του ΗΣΑΠ εξέφρασα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. 

ΗΣΑΠ: Πώς έγινε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο

«Η σημερινή μέρα ξεκίνησε δυστυχώς με το πιο τραγικό νέο. Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή την ώρα που έκανε τη δουλειά του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καραμανλής.

 

 

«Η ΣΤΑΣΥ και οι Αρχές ερευνούν με υπευθυνότητα τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος», προσθέτει.

ΗΣΑΠ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση στον ηλεκτρικό

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τον άδικο θάνατο του εργαζόμενου της ΣΤΑΣΥ κατά την ώρα του καθήκοντος», δήλωσε από την πλευρά του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, εκφράζοντας ταυτόχρονα τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του.

«Δεν είναι η ώρα για την απόδοση ευθυνών, ωστόσο τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο έλεγχος της μηχανής λείανσης πρέπει να απαντηθούν, καθώς και αυτά για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους», τόνισε.

Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ευχές για ταχεία ανάρρωση στους δύο ακόμα τραυματίες εργαζόμενους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top