Πώς θα μάθετε αν βρίσκεστε στη λίστα με τα ανασφάλιστα ΙΧ

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου τα μισά από τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν είναι εσφαλμένα

Δυσλειτουργίες και μεγάλο αλαλούμ προκάλεσε η διασταύρωση των στοιχείων για τα ανασφάλιστα οχήματα, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου τα μισά από τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν είναι εσφαλμένα.

Αυτό συνέβη όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, επειδή η διασταύρωση των στοιχείων έγινε την 6η Ιουνίου, ωστόσο τα αρχεία με τα οχήματα που έχουν κλαπεί, μεταβιβαστεί, πωληθεί, αποσυρθεί ή είχαν ασφαλιστεί σε μεταγενέστερο χρόνο, δεν  ήταν ενημερωμένα.

Για να ελέγξετε λοιπόν αν είστε ανάμεσα στους «άτυχους» ιδιοκτήτες μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα https://www.hic.gr/hic/GR/Defaultg.aspx, πληκτρολογώντας τον ΑΦΜ σας και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω μεγάλου όγκου χρηστών, η πλατφόρμα δεν λειτουργεί, υπάρχει και εναλλακτική λύση.

Μπορείτε να μπαίνετε στο Taxisnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr, στον προσωπικό σας λογαριασμό και αφού εισάγετε τους κωδικούς σας, να ελέγξετε τα εισερχόμενα μηνύματα σας. Αν δεν έχετε λάβει ειδοποιητήρια… έχετε γλιτώσει την ταλαιπωρία. 

Μέσα στην ημέρα θα αποφασίσουν τα συναρμόδια υπουργεία αν θα παγώσουν τα πρόστιμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανασφάλιστα ΙΧ: Θα γίνει νέα διασταύρωση στοιχείων μετά την 6η Ιουνίου

Μετά το αλαλούμ στα ειδοποιητήρια... έρχεται ΠΑΓΩΜΑ στα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top