Πρωτοφανές ενδιαφέρον: 1.000 αιτήσεις την ώρα για το επίδομα θέρμανσης!

Ξεπέρασαν ήδη τις 20.000 - Κριτήριο ο… ΕΝΦΙΑ φέτος

Πρωτοφανές ενδιαφέρον: 1.000 αιτήσεις την ώρα για το επίδομα θέρμανσης!
Πρωτοφανές είναι το ενδιαφέρον για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Μέσα σε σχεδόν 24 ώρες, από χθες το μεσημέρι και μέχρι πριν από λίγο, οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί είχαν ξεπεράσει τις 20.000!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, μάλιστα, ο ρυθμός υποβολής αιτήσεων δεν αποκλείεται να ενταθεί καθώς σιγά-σιγά τα κρύα κάνουν για τα καλά την εμφάνισή τους και ολοένα και περισσότεροι πολίτες ετοιμάζονται να παραγγείλουν πετρέλαιο θέρμανσης.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος το περιουσιακό κριτήριο αφορά τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Αυτό σημαίνει ότι όσοι προχωρήσουν σε διορθώσεις στην εφαρμογή του Ε9, όταν αυτή ανοίξει, πιθανόν να χάσουν το επίδομα εάν προχωρήσουν σε αύξηση της περιουσίας του ή αντίθετα να το κερδίσουν εφόσον προχωρήσουν σε μείωση της περιουσίας τους μετά από κάποια μεταβολή που έχει γίνει.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο star.gr, οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται και μέσω ΚΕΠ.

Για τα κριτήρια των δικαιούχων του επιδόματος καθώς και την επιδοτούμενη ποσότητα ανά γεωγραφική περιοχή, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, πάντως, εξέδωσε έναν δωδεκάλογο, με τον οποίο καθοδηγεί τους καταναλωτές που θα προχωρήσουν σε παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top