Αναζητείται γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Τον κατήγγειλε η σύντροφός του ότι την έπιασε από τον λαιμό και την έδειρε

Αναζητείται γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία- ρεπορτάζ Γιάννη Σωτηρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατατέθηκε σε αστυνομικό τμημα των Αθηνών σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα της Basket League.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Με χτυπούσε και του ζητούσα ''συγγνώμη''»

Σύμφωνα με πληροφορίες  η σύντροφος του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή κατέθεσε τη μήνυση χθες, Παρασκευή (19/4). Η Αμερικανίδα κατήγγειλε στο Τμήμα της Ομόνοιας, ότι ο μπασκετμπολίστας την ξυλοκόπησε.

Ενδοοικογενειακή βία: Πώς μπορείτε να κάνετε καταγγελία

Συγκεκριμένα η καταγγέλουσα φέρεται να υποστήριξε ότι μετά από λεκτικό επεισόδιο που είχαν, ο μπασκετμπολίστας την έπιασε από τον λαιμό, τη χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τέλος τη δάγκωσε στην πλάτη.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της στο Περιστέρι, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε και να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης της τοπικής ομάδας.

Ο μπασκετμπολίστας αναζητείται στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου, το οποίο λήγει σήμερα το βράδυ. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Χθες η αστυνομίας τον αναζήτησε και στο γήπεδο, όπου έπαιζε η ομάδα του, όμως ο ίδιος είχε δηλώσει ασθένεια και δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή. 

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου οι αστυνομικές Αρχές δέχτηκαν 2.165 κλήσεις και αντιμετώπισαν 1.496 περιστατικά. Αστυνομικοί συνέλαβαν 832 άτομα και σε 161 περιπτώσεις γυναικών θυμάτων χορηγήθηκε το κουμπί πανικού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top