Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον Μίχο στη γειτονιά του Κολωνού

«Είχε προτείνει σε ανήλικη να πάνε μαζί για τρέξιμο»

Ο Ηλίας Μίχος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με κάποια παιδιά.Τα φώναζε μέσα στο μαγαζί στον Κολωνό και τα κερνούσε παγωτά, όπως υποστηρίζει η μητέρα της 12χρονης.

Κολωνός: Το προφίλ του «Μιχάλη» που εκμεταλλευόταν τη 12χρονη

Η μητέρα της ανήλικης στην κατάθεσή της μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τη δράση του Ηλία Μίχου αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για το πόσο διαχυτικός ήταν με κάποια παιδιά της γειτονιάς.

«Στην περιοχή αυτή υπάρχουν οικογένειες με παιδάκια τα οποία κάνουν παρέα με τα δικά μας και καθόμαστε συχνά στην παιδική χαρά. Ο άνθρωπος αυτός, ξέραμε ότι κερνούσε τα παιδιά παγωτά και διάφορα άλλα» είπε στην κατάθεσή της η μητέρα. 

Κολωνός: «Tιμοκατάλογο» είχε για τους βιασμούς της 12χρονης ο Μίχος

Μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεσή της, έξι μέρες μετα την καταγγελία σε βάρος του κι ενώ είχε ξεκινήσει η μυστική έρευνα από το Ανηλίκων, ο Μίχος επιχείρησε να προσεγγίσει και το 11χρονο αδελφάκι της ανήλικης.

«Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου όπως με ενημέρωσε ο γιος μου, περπατούσε στον δρόμο απέναντι απο το μαγαζί και όταν τον είδε (ο Μίχος) του σφύριξε και του έκανε νόημα να τον πλησιάσει, τότε το παιδί μου απομακρύνθηκε , γύρισε σπίτι και με ενημέρωσε» είπε η μητέρα.

Στα αδέρφια της 12χρονης ο Μίχος είχε μια «αδυναμία», όπως λένε οι γείτονες.

Κολωνός μητέρα 12χρονης: «Ψάχνω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα και δε βρίσκω»

«Εδώ στη γειτονιά μας υπάρχουν πολλα πιτσιρίκια και είναι παιδάκια που πολλές φορές που έτυχε να είμαι στο μαγαζί  τα έδιωχνε γιατί του έκλεβαν μια τσίχλα ή ζητιάνευαν. Τα έδιωχνε αυτά τα παιδιά απο το μαγαζί, εκτός απο τη μικρή και τα αδελφάκια της που πηγαινοερχόντουσαν» είπε κάτοικος της περιοχής.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε προτείνει μάλιστα σε ανήλικη να πάνε μαζί για τρέξιμο.

Ενώ μια γυναίκα που διατηρεί επιχείρηση λίγα μόλις μέτρα απο το μίνι μάρκετ του Μίχου, τον τελευταίο καιρό απέφευγε να περνάει μπροστά απο το μαγαζί του. Οπως αποκαλύπτει η γυναίκα στο Star, είχε πέσει θύμα λεκτικής σεξουαλικής παρενόχλησης απο τον κατηγορούμενο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top