Νέο Ηράκλειο: Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησαν και τα δύο αδέλφια

Βρέθηκαν δύο σημειώματα στο σπίτι της τραγωδίας

Το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για την οικογενειακή τραγωδία πυο σημειώθηκε σήμερα στο Νέο Ηράκλειο/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (7/12/21)

Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται η τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά σε λίμνη αίματος στο σπίτι τους. 

Ανατροπή στο Νέο Ηράκλειο: Ενδέχεται να σκότωσε η 29χρονη τον αδελφό της

Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο ένας σκότωσε τον άλλον και έπειτα αυτοκτόνησε, χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο αν ο 34χρονος τράβηξε την σκανδάλη ή η 29χρονη αδελφή του. 

Ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες μιλούν για διπλή αυτοκτονία των αδελφών, καθώς στο σημείο βρέθηκαν δύο σημειώματα. 

Στο κάθε σημείωμα αναγράφονται οι λόγοι που αυτοκτόνησε ο 34χρονος και η 29χρονη αντίστοιχα, ωστόσο ο γραφικός χαρακτήρας είναι ίδιος και στα δύο. 

Ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο

Μέσα στα σημειώματα τα δύο αδέλφια αναφέρουν τους λόγους που αυτοκτονούν, μιλώντας και για τον θάνατο της μητέρας τους, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν από 7 μήνες. Φαίνεται πως το πένθος τους είχε ρίξει σε κατάθλιψη. 

«Ο 34χρονος είχε έρθει στο φαρμακείο με χαρακωμένο λαιμό»

Μία ενδιαφέρουσα μαρτυρία για την ζωή των δύο αδελφών ανέφερε στο T Live o φαρμακοποιός της γειτονιάς, που γνώριζε εδώ και 30 χρόνια την οικογένεια: «Πριν από 1-2 μήνες είχε έρθει ο 34χρονος στο φαρμακείο με χαρακωμένο τον λαιμό του. Μου είχε πει ότι κάποιος τον άρπαξε μαζί με την αδελφή του γύρω στις 12:30 η ώρα το βράδυ ξημερώματα Κυριακής. Τους έπιασε τα χέρια, τους ακινητοποίησε και τους χάραξε. Δεν είχαν δει τίποτα άλλο. Εγώ είδα τον 34χρονο μόνο και όχι την 29χρονη». 

Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδελφή του κι αυτοκτόνησε

Το πιθανότερο σενάριο δείχνει πως η 29χρονη τράβηξε την σκανδάλη

Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως τα δύο αδέλφια είχαν αποφασίσει να δώσουν τέλος στη ζωή τους μαζί στο δώμα του σπιτιού τους, όπου και βρέθηκαν. Ωστόσο, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και για παρέμβαση τρίτου στο έγκλημα. 

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι, όπου βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέλφια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, η αστυνομία θα λάβει δαχτυλικά αποτυπώματα από τα πτώματα προκειμένου να εξακριβωθεί ποιος ακουμπούσε το φονικό όπλο. 

Πάντως, το πιο πιθανό είναι η 29χρονη να τράβηξε τελικά την σκανδάλη, καθώς το τραύμα της βρέθηκε στον κρόταφο, ενώ ο 34χρονος έχει πυροβοληθεί στο μέτωπο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top