Επίθεση με βιτριόλι: Τα λόγια της Ιωάννας για την προφυλάκιση της 35χρονης

Τι είπε για την ψυχολογική κατάστασή της ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής

Ελάχιστες ειναι οι λέξεις που είπε σήμερα στον ανακριτή η νεαρή γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, καθώς επικαλέστηκε το δικαίωμα σιωπής και δεν απολογήθηκε.

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μόνα λόγια που έχει πει είναι στον συνήγορό της όταν την ενημέρωσε ότι θα προφυλακιστεί. «Εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει», φέρεται να του είπε.

Επίθεση βιτριόλι: Η 35χρονη πήγαινε νύχτα και άλλαζε την μπαταρία του gps

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας για την προφυλάκιση της 35χρονης

Η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο, όταν έμαθε ότι η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, προφυλακίστηκε. 

Η Ιωάννα περίμενε σήμερα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου να ακούσει μια συγνώμη, μια εξήγηση γιατί καταστράφηκε η ζωή της. Ένιωσε, όμως, ανακούφιση για την προφυλάκιση της.

Επίθεση με βιτριόλι: Απομονωμένη σε ειδικό κελί κρατείται η 35χρονη

«Ήταν άλλη μια μικρή ικανοποίηση η οποία και θα ολοκληρωθεί όταν με το καλό αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση αυτή. Ασφαλώς και την ενόχλησε, γιατί δεν είχε το θάρρος ούτε και σήμερα να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής, ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι είπε για τις εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι καθώς και για την ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ιωάννα είναι ιδιαίτερα θλιμμένη και πληγωμένη από την επίθεση εις βάρος της, τόσο για όλα όσα ειπώθηκαν για το όνομά της όλον αυτόν τον καιρό και πριν τη σύλληψη της κατηγορουμένης, όσο και για τον ανούσιο λόγο που η 35χρονη φερόμενη ως δράστρια της επιτέθηκε και τη σημάδεψε για πάντα.

«Το κορίτσι αυτό περιμένει να της δώσει κάποιος μια εξήγηση», είπε ο κ. Αλεξανδρής.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έψαχνε τη μοίρα σε... τράπουλα ΧΑΛ

Τα νέα στοιχεία και η συνομιλία με την Ιωάννα

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι αρχές έστειλαν στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση νέα στοιχεία που προέκυψαν από το άνοιγμα του δεύτερου κινητού της 35χρονης. Σε αυτό βρήκαν φωτογραφίες της Ιωάννας, του σπιτιού της και τις συντεταγμένες των κινήσεων του θύματος. 

Η Ιωάννα δε μπορούσε να φανταστεί ότι ένα αίτημα φιλίας από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της Ε. θα οδηγούσε σε τραγωδία. Η ίδια, μάλιστα, είχε συμφωνήσει με την κατηγορούμενη να τον διαγράψει στη μια και μοναδική συνομιλία που είχαν τον Νοέμβριο του 2018.

Επίθεση βιτριόλι: Τα μηνύματα που είχε στείλει η 35χρονη στην Ιωάννα

Τα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα

Στην υπόθεση υπάρχουν ακόμα ορισμένα ερωτήματα που δεν έχουν ακόμα απαντηθεί. 

-    Πώς προμηθεύτηκε και από πού το βιτριόλι η 35χρονη;

-    Τι πυροδότησε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή την επίθεση;

-    Γιατί η 35χρονη αρνείται να μιλήσει; 

-    Γιατί είχε πάνω της για 25 ημέρες την περούκα και την τηλεκάρτα;

Οι αρχές περιμένουν και άλλα στοιχεία από το πρώτο κινητό και το λάπτοτ της 35χρονης και τότε αναμένουν να έχουν πια μια ολοκληρωμένη εικόνα των μηνυμάτων που έστελνε η κατηγορούμενη, ενώ ακόμα δεν έχουν αποκλείσει την εμπλοκή και δεύτερου ατόμου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.