Χάος στους δρόμους της Αθήνας: Παραβιάζουν όλο τον ΚΟΚ

Διαγραμμίσεις στους κάδους απορριμάτων 

Η βροχή είναι μόνο μία από τις αιτίες που προκαλούν επικίνδυνο χάος στους δρόμους. Δείτε την αυτοψία του Star σε κομβικά σημεία της Αθήνας.

Με μια λέξη τρελοκομείο. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίζει τους δρόμους το κέντρο της Αθήνας αλλά και την Εθνική οδό βλέποντας τις εικόνες που καταγράψαμε.

Αφώτιστη η πίστα της Εθνικής Οδού 

Ξεκινήσαμε με την αυτοψία από την πιο σκοτεινή Εθνική οδό της Ευρώπης.

Και δεν είναι μόνο οι καμένες λάμπες είναι και οι καμένες λάμπες των αυτοκινήτων που τρέχουν χωρίς να τους βλέπουν οι υπόλοιποι οδηγοί. Περιπολικό δεν υπήρχε πουθενά. Φορτηγά και πούλμαν έκαναν αγώνα στην σκοτεινή πίστα της Εθνικής οδού  για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο κέντρο της Αθήνας πατώντας τις διαγραμμίσεις.  

Διαγραμμίσεις στους… κάδους απορριμάτων 

Μια και μιλάμε για διαγραμμίσεις, στο Περιστέρι ο δρόμος είναι διπλός, δεν υπάρχουν όμως διαγραμμίσεις, έχουν βάλει κάδους απορριμάτων στις γωνίες  και πατούν τις διαβάσεις των πεζών.

Οδηγοί αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστών για να προλάβουν την βροχή έκαναν όπως βλέπετε τα πεζοδρόμια δρόμους. Άλλοι περνούσαν με κόκκινο ή παραβίαζαν το στοπ προκαλώντας φόβο και εκνευρισμό στους υπόλοιπους. 

Το χάος συνεχίστηκε στην οδό Αναπαύσεως στο Περιστέρι. Η μία λωρίδα κλειστή από παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, λεωφορεία επιβίβαζαν στη μέση του δρόμου και επιβάτες κατέβαιναν χωρίς καμία προσοχή.

Λίγη ώρα μετά η βροχή έφερε το χάος στην Κηφισίας με τους οδηγούς να διαβάζουν ακόμη και βιβλία για να ξεχαστούν. Όσο για τους τροχονόμους, τα είδαν όλα στο ρεπορτάζ μας. .

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top