Αποκλειστικά στο Star η Μελίνα Εμφιετζόγλου: «Με είχαν στοχοποιήσει, ήταν προειδοποιητικός ο εμπρησμός»

Η επιχειρηματίας περιγράφει τη σοκαριστική στιγμή όταν είδε το αυτοκίνητό της να καίγεται

Η επιχειρηματίας Μελίνα Εμφιετζόγλου μίλησε αποκλειστικά στο Star για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν είδε το αυτοκίνητο της να φλέγεται έξω από το σπίτι της, μετά την δολιοφθορά από αγνώστους.

«Τη νύχτα, ήταν γύρω στις 3.00, άκουσα ξαφνικά 7 - 8 εκρήξεις. Έχω ένα υποσταθμό της ΔΕΗ και νόμιζα ότι από εκεί προέρχεται. Πήρα το 100, μου είπαν ότι έχουν ήδη ειδοποιηθεί και κάποια στιγμή βγήκα έξω και είδα το αμάξι μου να καίγεται. Όταν το είδα τρόμαξα πολύ, είναι αλήθεια», περιγράφει.

«Έχουν καταγραφεί οι κινήσεις από τις κάμερες, ήταν 3 άτομα με κουκούλες που περπατούσαν από έναν δόμο ο οποίος ήταν κάθετος και περάσανε. Προφανώς έριξαν εκρηκτικό γιατί δεν βρέθηκε κάτι από ότι είδαμε κάτω, ούτε γκαζάκια ούτε τίποτα».

Διαβάστε επίσης: Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της κόρης του Εμφιετζόγλου – 3 κουκουλοφόρους «έδειξαν» οι κάμερες

- Έχετε δεχτεί εσείς απειλές;

«Όχι, όχι, ποτέ. Δεν ξέρω γιατί επέλεξαν το δικό μου αυτοκίνητο, πιστεύω ότι με τον καιρό θα φανεί το γιατί. Θα υπάρξουν εξηγήσεις γιατί το έχει αναλάβει η ασφάλεια. Δεν ξέρω αν αυτό έχει σχέση με τα νέα έργα και την προσπάθεια της εταιρείας να μείνει όρθια. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει και βλέπω στην εποχή μας είναι ότι όλοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τα πράγματα μέσω του φόβου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Δείτε ολόκληρο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top