Μόνο στο Star: Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει ότι η Βίκυ Σταμάτη ήθελε και στο παρελθόν διαζύγιο από τον Τσοχατζόπουλο

«Η επιλογή της αυτή και τότε δε με έβρισκε σύμφωνο»

Αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών, επικαλούμενη την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της. Η κίνησή της «έπεσε σαν βόμβα», ιδιαίτερα για τον Τσοχατζόπουλο, ο οποίος σίγουρα δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίκυ Σταμάτη ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον πρώην υπουργό.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε πως και παλαιότερα η Βίκυ Σταμάτη, όταν ήταν πελάτισσά του, του είχε ζητήσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου εις βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όπως  δήλωσε ο ίδιος: «Είναι γεγονός. Kατά τη διάρκεια της πρώτης εκδικάσεως της υποθέσεως στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων, καταδικάστηκε η έφεσή της και ακολουθεί και ο Άρειος Πάγος εφόσον θέλει η κυρία Σταμάτη. Μετ’ επιτάσεως ζητούσε διαζύγιο από τον κύριο Τσοχατζόπουλο, εγώ στην αρχή νόμιζα πως το κάνει για λόγους τακτικής, για να μην ταυτίζεται το όνομά της με το όνομα του Τσοχατζόπουλου, γιατί πίστευε πως το όνομά της ήταν αυτό που της δημιούργησε και τα προβλήματα, όχι αδίκως κατά τη γνώμη μου, αλλά αυτή της η επιλογή δεν με έβρισκε σύμφωνο.

 Δηλαδή ένα ζευγάρι που έχει τόσα πολλά προβλήματα, να μην είναι ενωμένο, και να μην αντιμετωπίζει μαζί τις κατηγορίες είτε είναι δίκαιες είτε άδικες, να αντιμετωπίζει μαζί αυτή την τραγωδία, γιατί περί τραγωδίας πρόκειται. Αυτό θα αποδυνάμωνε την εικόνα της. Εκείνη το αποδέχτηκε τότε αυτό που της είπα και δεν έκανε αίτηση διαζυγίου.

Πριν λίγες μέρες άκουσα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των αιτημάτων και πριν εκδοθεί η απόφαση, ότι η κυρία Σταμάτη ανακοίνωσε πως ζητάει διαζύγιο από τον κύριο Τσοχατζόπουλο».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αν σε αυτή τη χρονική στιγμή το διαζύγιο είναι υπέρ του ενός ή του άλλου, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε:

«Η προσωπική μου άποψη ήταν και είναι την είχα πει και στα δικαστήρια όταν είχε εγκλειστεί η κυρία Τσοχατζοπούλου στις φυλακές άδικα, και τότε που βρίσκονταν στο ψυχιατρείο, πως η ψυχική της υγεία είναι επιβαρυμένη και οποιαδήποτε επιλογή της πρέπει να εξετάζεται κάτω από αυτό το πρίσμα.

Προσωπικά πιστεύω ότι αγάπησε πολύ τον κύριο Τσοχατζόπουλο και εκείνος επίσης. Δυστυχώς όμως  οι επιπτώσεις αυτής της ποινικής μεταχειρίσεως την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».

 

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top