Μόνο στο star.gr: Καλύτερα ο 4χρονος που πήγε να καεί ζωντανός στη Λάρισα–Τι λέει η γιαγιά του

«Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, αλλά δεν έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο»- Πρώτη ανάρτηση: 02/12/2016 14:44

Μόνο στο star.gr: Καλύτερα ο 4χρονος που πήγε να καεί ζωντανός στη Λάρισα–Τι λέει η γιαγιά του

​Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 4χρονο Στέφανο, ο οποίος κινδύνευσε να καεί ζωντανός μέσα στο διαμέρισμα που έμενε με την μητέρα του, όταν έπιασε φωτιά από κερί που ήταν αναμμένο μιας και η ΔΕΗ τους είχε κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Το star.gr επικοινώνησε με την γιαγιά του παιδιού, Σοφία Ιακώβου, η οποία μας είπε ότι το παιδί πάει καλύτερα.

«Το μωρό είναι ακόμα στην εντατική, αλλά πάει πολύ καλύτερα. Δεν είναι διασωληνωμένο, έχει μιλήσει, έχει ανοίξει τα ματάκια του και μάλιστα αναγνώρισε και τη μαμά του που πήγε να τον δει», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι οι πληγές του επουλώνονται σιγά σιγά, όμως οι γιατροί δεν γνωρίζουν πότε θα βγει από την εντατική, καθώς όπως λένε είναι αρκετά σοβαρή η κατάστασή του και φοβούνται μήπως προσβληθεί από καμία ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Όπως είχε μεταδώσει το star.gr, το παιδί είχε βρεθεί από τους πυροσβέστες δεμένο στο καρότσι του και είχαν καταφέρει να το απεγκλωβίσουν ευτυχώς ζωντανό. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα οικονομικά προβλήματα μάλιστα της οικογένειας είναι τεράστια, αφού το σπίτι που έμεναν καταστράφηκε ολοσχερώς και η μητέρα βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει πλέον κανένα πόρο για να ζήσει.

Βασικό μέλημα πάντως της οικογένειας είναι να γίνει καλά ο μικρός Στέφανος, να βγει νικητής από τη μάχη αυτή και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Της Ευαγγελίας Ντούρου
Email: entourou@star.gr

Διαβάστε επίσης:

Μόνο στο star.gr:ΛΥΓΙΣΑΝ οι συγγενείς του 4χρονου που πήγε να καεί ζωντανός όταν τον αντίκρισαν

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη πυρκαγιά με το 4χρονο αγοράκι στη Λάρισα-Ήταν δεμένο στο καρότσι του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top