Πρώην πρωθυπουργοί, επιχειρηματίες και πολιτικοί στην ουρά για την ομιλία του Ομπάμα-ΦΩΤΟ

Όλα έτοιμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πρώην πρωθυπουργοί, επιχειρηματίες και πολιτικοί στην ουρά για την ομιλία του Ομπάμα-ΦΩΤΟ

​Με καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς είναι σε εξέλιξη η επίσκεψη και ξενάγησή του στην Ακρόπολη.

IMG-20161116-WA0002.jpg

Την ίδια στιγμή τεράστιες είναι οι ουρές που έχουν σχηματιστεί στην είσοδο του ιδρύματος, που αγγίζουν ακόμα και τα 500 μέτρα.

IMG-20161116-WA0003.jpg

Όσοι είχαν τη μαγική πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου Ομπάμα, η οποία αναμένεται να αποτελέσει την πολιτική παρακαταθήκη του, στήθηκαν αναγκαστικά στην ουρά, αφού τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και όλοι ελέγχονται όπως ακριβώς γίνεται στο αεροδρόμιο πριν από την επιβίβαση στα αεροσκάφη.

IMG-20161116-WA0005.jpg

Μεταξύ άλλων στην ουρά εθεάθησαν ο Β. Μεϊμαράκης, ο Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Μ. Κεφαλογιάννης, η Ε. Αχτσιόγλου, ο Ν. Παππάς, ο Λ. Κρέτσος, ο Νικόλαος με την σύζυγό του Τατιάνα, ο Νίκος Δένδιας, ο Νότης Μηταράκης, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, η Ε. Κουντουρά και ο Π. Καμμένος.

niarxhos1.jpg

Επίσης την ομιλία του Αμερικανού προέδρου θα παρακολουθήσουν πολλοί επιχειρηματίες, ανάμεσά τους ο κύριος Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Ουνέσκο κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

niarxhos2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top