Αποκάλυψη Star:Έτσι (περίπου) θα είναι οι ταυτότητες των αστυνομικών για την επίσκεψη Ομπάμα

Επί ποδός χιλιάδες αστυνομικοί-Θα ζήσουμε στιγμές… Χόλιγουντ

​Ειδικές ταυτότητες με την φωτογραφία τους, τα στοιχεία τους, αλλά και την ένδειξη αν είναι ένοπλοι ή όχι, θα φέρουν πάνω τους οι χιλιάδες αστυνομικοί που βρίσκονται επί ποδός για την αυριανή επίσκεψη του Ομπαμα.

Όπως θα δείτε στο video, το Star έφερε στο φως τις ταυτότητες που κρατούσαν στο παρελθόν οι Έλληνες αστυνομικοί, όταν την χώρα μας είχαν επισκεφτεί Πρόεδροι των ΗΠΑ.

Οι εν λόγω ταυτότητες, έμοιαζαν με πιστωτικές κάρτες, είχαν δεξιά το πρόσωπο του αστυνομικού, αριστερά τα στοιχεία του και το γράμμα Ε, που σήμαινε ότι ο εν λόγω αστυνομικός ήταν ένοπλος.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ «ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ:

Να σημειώσουμε, ότι ελάχιστοι θα είναι οι Έλληνες αστυνομικοί που θα πλησιάσουν τον Μπαράκ Ομπάμα, καθώς την φρούρηση του έχει αναλάβει η Προεδρική φρουρά.

Τουλάχιστον 12 θα είναι οι πιο «κοντινοί» άνθρωποι του Προέδρου. Πρόκειται για 12 Ζητάδες που θα είναι ο προπομπός του.

Στη χώρα μας από τις αρχές του μήνα βρίσκονται γύρω στους 400 Αμερικανούς πράκτορες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η συνοδεία του Ομπάμα θα ξεπερνά τα 1.000 άτομα.

Την ίδια ώρα, πάνω από 6.000 Έλληνες αστυνομικοί επί ποδός. Στα μέτρα θα λάβουν μέρος 80 άνδρες της ΕΜΑΚ (οι οποίοι θα είναι ακροβολισμένοι), 110 άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, πάνω από 1.000 άτομα από ειδικές υπηρεσίες της ασφάλειας, τουλάχιστον 300 τροχονόμοι και 4.500 αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, των Μέτρων Τάξης των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top