ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Αμερικανοί πράκτορες,πολεμικό πλοίο και χιλιάδες αστυνομικοί για τον Ομπάμα

Αυτοψία του Star σε σημεία-κλειδιά

​Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτοι έλεγχοι από την ασφάλεια στα σημεία, όπου πρόκειται να επισκεφθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έρχεται σε λίγα 24ωρα στην χώρα μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, Αμερικανοί μυστικοί πράκτορες έκαναν αυτοψία στο κέντρο πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο, όσο και σε ξενοδοχείο, όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαμείνει ο Αμερικανός πρόεδρος. Τους αμερικανούς πράκτορες συνόδευαν Έλληνες αστυνομικοί, οι οποίοι έδιναν στους πρώτους τις απαραίτητες πληροφορίες όσον αφορά στην διαρρύθμιση των χώρων, όπου θα κινηθούν την ημέρα της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου.

Ο αμερικανός Πρόεδρος επρόκειτο να μιλήσει το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης στην Πνύκα, έναν χώρο γεμάτο συμβολισμό για την Δημοκρατία, αλλά στη συνέχεια προτιμήθηκε το ίδρυμα πολιτισμού.

Οι εκατοντάδες κάμερες ασφαλείας, ο ήδη καλά φυλασσόμενος χώρος, το κλειστό ελεγχόμενο παρκινγκ, στο οποίο θα σταθμεύσουν, αφού πρώτα ελεγχτούν εξονυχιστικά τα αυτοκίνητα των επισκεπτών ήταν οι βασικοί παράγοντες για να το επιλέξει η ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου.

Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εντόπισαν τους ίδιους ανθρώπους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί εκεί ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, οπότε το έδαφος ήταν γνώριμο για τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων πολιτειών.

Τα στοματά παρέμειναν ερμητικά κλειστά και όλοι απέφυγαν να απαντήσουν για το αν τελικά θα διαμείνει εκεί ο Αμερικανός πρόεδρος πρόεδρος.

Κατά την διάρκεια της αυτοψίας, η κάμερα του Star εντόπισε πως ένα από τα κλειστά βαν με ελληνικά νούμερα, είχε στο εσωτερικό του έναν ειδικό μαύρο κλωβό ασφαλείας.

Στην διάρκεια της παραμονής του Αμερικανού προέδρου στην Ελλάδα, για την ασφάλεια του θα φροντίσει και ένα υπερσύχρονο πολεμικό πλοίο, το οποίο εντόπισε το Star σε κάποιο σημείο στο λιμάνι του Πειραιά. Όμως χιλιάδες αστυνομικοί θα μετατρέψουν σε φρούριο την Αθήνα την ημέρα επίσκεψης του Αμερικανού πρόεδρου.

Το σίγουρο είναι ότι η τελική απόφαση τόσο των διαδρομών που θα ακολουθήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, όσο και ο τελικός τόπος διαμονής θα αλλάζει συνεχώς μέχρι την τελευταία στιγμή.

BINTEO STAR

Δείτε επίσης:

Ο Ομπάμα έρχεται και η Αθήνα βράζει! Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα, πεδίο μάχης το Πολυτεχνείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top