Δάκρυσαν και οι περαστικοί στα Γιάννενα: H viral πρόταση γάμου του Παναγιώτη στη Χριστίνα

Της ζήτησε να γίνει γυναίκα του υπό τους ήχους της καντάδας «Άσ΄το το χεράκι σου»

Μια πρόταση γάμου που έκανε μέχρι και τους περαστικούς να συγκινηθούν, έγινε το προηγούμενο Σάββατο στα Γιάννενα.

Όπως θα δείτε και στο video του thestival, ο Παναγιώτης αποφάσισε να ζητήσει από την Χριστίνα να γίνει γυναίκα του, με έναν πολύ συγκινητικό αλλά και πρωτότυπο τρόπο.

protasi-2.jpg
Επιλέγοντας την πόλη των Ιωαννίνων (καθώς εκεί γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια), ο νεαρός άνδρας έστησε το «σκηνικό της ευτυχίας» μπροστά στη λίμνη της πρωτεύουσας της Ηπείρου, όπου το ζευγάρι πέρασε τα ωραιότερα φοιτητικά του χρόνια.

ImageHandler.jpg
Παρότι, λοιπόν, ο Παναγιώτης ζει πλέον στην Καβάλα και η Χριστίνα κατάγεται από τα Γιαννιτσά, η απόσταση δεν κατάφερε να μπει ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι, με αποτέλεσμα τον νεαρό άνδρα να παίρνει την μεγάλη απόφαση.

PR1.jpg
Η Καλλιρρόη Πετράκη, ο Κώστας Βασδέκης και ο Χρήστος Καραβίδης, τα μέλη του μουσικού σχήματος «Χαγιάλ» που πραγματοποιεί εμφανίσεις στα Γιάννενα, ο Γιώργος Μπαρέκης με το ακορντεόν του αλλά και οι Μιχάλης Ιωαννίδης και Αθηνά Εστρελλίτα, κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα, μέχρι να φτάσουν στον «τόπο της πρότασης γάμου».

PR2.jpg
Όταν έφτασαν λοιπόν κοντά στο παγκάκι όπου καθόταν το ζευγάρι, άρχισαν να παίζουν μουσική και να τραγουδούν το γνωστό τραγούδι «Άσ΄ το το χεράκι σου» από την ταινία «Το Δόλωμα» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

PR3.jpg
Η Χριστίνα, αιφνιδιάστηκε και πριν καταλάβει τί είχε συμβεί, ο Παναγιώτης της ζήτησε να γίνει γυναίκα του με τους πάντες να συγκινούνται μπροστά στο θέαμα, και την νεαρή κοπέλα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη.

PR4.jpg
Το video από την ιδιαίτερη αυτή πρόταση γάμου έγινε viral στα social media, κάνοντας το γύρο του Facebook, και συγκινώντας χιλιάδες χρήστες.

PR5.jpg
PR6.jpg


ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top