ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ για τη 2χρονη Ελευθερία που πέθανε σε τροχαίο στα Ζωνιανά- ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία της

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ για τη 2χρονη Ελευθερία που πέθανε σε τροχαίο στα Ζωνιανά- ΦΩΤΟ

​Σήμερα στις 13:00 θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε την Τρίτη ολόκληρη την Κρήτη, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα εξαιτίας του αερόσακου που άνοιξε και της έσπασε τον αυχένα.

Όπως αναφέρει το Cretalive, η κηδεία της 2χρονης Ελευθερίας Παπαδάκη θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ζωνιανά, όπου όλοι οι κάτοικοι, αλλά και η πολύτεκνη οικογένεια του παιδιού δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τον τραγικό τρόπο που έφυγε από τη ζωή το παιδί.

Η 23χρονη μητέρα της Ελευθερίας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ενώ δεν γνωρίζει τίποτα για το θάνατο του παιδιού της.

Untitled.jpg
Όπως μετέδωσε χθες και το star.gr το τροχαίο σημειώθηκε όταν για άγνωστες ακόμα αιτίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 23χρονη καρφώθηκε σε κολόνα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξε ο αερόσακος με αποτέλεσμα να χτυπηθεί το κορίτσι και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Ζωνιανών, όπου και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Μάλιστα για κακή τους τύχη δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένο κι έτσι ο παππούς μετέφερε το παιδί με το δικό του αυτοκίνητο στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πολύ αργά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top