ΜΑΡΤΥΡΙΑ στο star.gr: Απόστρατος αστυνομικός ο φονιάς που γάζωσε τον γυμναστή πίσω από τη ΓΑΔΑ

Οι δύο άνδρες είχαν τσακωθεί μόλις δύο μέρες πριν -Πρώτη ανάρτηση:21/10/2016 19:42

ΜΑΡΤΥΡΙΑ στο star.gr: Απόστρατος αστυνομικός ο φονιάς που γάζωσε τον γυμναστή πίσω από τη ΓΑΔΑ

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γείτονες του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην συμβολή Πανόρμου και Βατοπεδίου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής από τον Φ.Μ, απόστρατο αστυνομικό και πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Μεσσηνία.

Μάρτυρας κλειδί που γνώριζε το θύμα αλλά και τον δράστη μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει τους πάντες καθώς έγινε πίσω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

«O M.M. (το θύμα), ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είχαμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντα, ούτε είχαμε ακούσει κάτι. Ήσυχος ήταν. Μια χαρά άνθρωπος ήταν», είπε μάρτυρας στο star.gr προσθέτοντας «Το γυμναστήριο είναι πολλά χρόνια στην περιοχή, πάνω από δέκα νομίζω.

Ο δράστης πήγαινε στο γυμναστήριο του θύματος. Στο παρελθόν είχαν τσακωθεί για χαζά πράγματα και το θύμα είχε διώξει τον δράστη από το γυμναστήριό του. Μετά από λίγο καιρό ο δράστης ξαναπήγε και από όσο ξέρω προχθές τσακώθηκαν πάλι και το θύμα πάλι τον έδιωξε.

Δεν ήθελε να ξαναπάει. Δεν είχαν έρθει όμως στα χέρια, βαριές κουβέντες είχαν αλλάξει μόνο. Του είπε συγκεκριμένα “δεν θέλω να ξαναέρθεις εδώ”».

Στη συνέχεια ανέφερε στο star.gr «Τον τελευταίο καιρό δεν είδα να ανησυχούσε το θύμα για κάτι. Ήταν μια χαρά. Χθες το μεσημέρι τον είδα και το βράδυ τον είδε ο συνέταιρός μου που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια. Μιλούσαν για άσχετα θέματα και συγκεκριμένα για τις γάτες.

Από όσο γνωρίζω ο Μ. (το θύμα) είναι ανύπαντρος γύρω στα 60».

Ρεπορτάζ Μαρία Κυπραίου

email: mkipreou@star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

​Μόνο στο star.gr:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τον ΝΕΚΡΟ μετά το άγριο πιστολίδι πίσω από την ΓΑΔΑ

ΑΓΡΙΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ πίσω από την ΓΑΔΑ - Ένας ΝΕΚΡΟΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top