ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ το λεωφορείο των αστέγων!Βούλιαξαν οι ελπίδες τους για δωρεάν φροντίδα

Μετά από 3... βόλτες έβαλε χειρόφρενο! Κατάντια που εξοργίζει

Κρυμμένο πίσω από μουσαμάδες στο αμαξοστάσιο του Ρέντη παραμένει το λεωφορείο «Φροντίδα Εν Κινήσει», το οποίο υποτίθεται ότι θα λειτουργούσε, με σκοπό την παροχή φροντίδας στους άστεγους της Αθήνας.

f.jpg

Το λεωφορείο ανακατασκευάστηκε και προγραμματίστηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες 1.250 αστέγων το μήνα. Θα τους παρείχε την δυνατότητα να κάνουν μπάνιο, να λαμβάνουν πρώτες βοήθειες, να εξετάζονται από γιατρούς, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρονταν είδη προσωπικής υγιεινής και ρούχα.

Η πρώτη του βόλτα ήταν στην παρουσίαση του, που έγινε από την αναπληρώτρια υπουργό εργασίας στο Ζάππειο τον Ιούνιο. Η δεύτερη στην έκθεση Θεσσαλονίκης, ώστε να εκτεθεί και η τρίτη για να σταθμεύσει στο.... αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ.

Η ανακατασκευή του λεωφορείου έγινε από τεχνικούς της Ο��Υ, η οποία έδωσε και 20.000 ευρώ από τα ταμεία της, ενώ το υπόλοιπο κόστος καλύφθηκε από ιδιώτη. Στο πρόγραμμα της κοινωνικής δράσης συμμετείχε το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και την Μ.Κ.Ο. Praksis.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top